Lectură de un minut

01 Nov 2021 - Știri și Noutăți

O angajată IKEA din Băneasa a fost înțepată de un scorpion aflat într-o cutie de banane

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

O angajată IKEA din magazinul Băneasa din Capitală a fost înțepată de un scorpion aflat într-o cutie de banane distribuită de unul dintre furnizorii locali ai retaierului.

Incidentul a avut loc vineri, iar victima a fost preluată conștientă de la locul de muncă și internată la Secția de Toxicologie a Spitalului Floreasca, potrivit G4media.ro.

În prezent, angajata se află într-o stare bună, transmite compania.

„La IKEA România, am luat la cunoștință evenimentul nefericit petrecut în magazinul nostru IKEA Băneasa, atunci când unul dintre colegii noștri a fost rănit de un scorpion. Acesta a ieșit dintr-o cutie de banane distribuită de unul dintre furnizorii noștri locali. În acest moment, colega noastră se află în stare bună, iar noi suntem în contact permanent cu ea până la recuperarea completă. (...)

Conform procedurilor interne, am informat furnizorul nostru cu privire la această situație și am solicitat verificarea lotului de producție și procedurile sale interne, pentru a investiga cauzele care au dus la acest incident. Vom lua toate măsurile suplimentare necesare pentru a preveni astfel de cazuri în viitor”, se arată în mesajul transmis de IKEA, la solicitarea Retail.ro.

Grupul Ingka (Ingka Holding B.V. și entitățile sale controlate) este unul dintre cele 12 grupuri diferite de companii care deține și operează Ikea în baza unor acorduri de franciză cu Inter IKEA Systems B.V. Ingka Group are trei domenii de activitate: Ikea retail, Ingka Investments și Ingka Centres. Grupul Ingka este partener în sistemul de franciză Ikea, operând 374 magazine Ikea în 30 de țări. Aceste magazine au avut 839 de milioane de vizite în timpul anului financiar 2019 și 2,6 miliarde de vizite pe platforma www.Ikea.com.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O angajată IKEA din Băneasa a fost înțepată de un scorpion aflat într-o cutie de banane