Lectură de un minut

14 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Noi produse de la Artesana: în ce magazine le găsim

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Producătorul român de lactate Artesana a lansat noi sortimente de iaurturi. Începând din această săptămână, le puteți găsi în rețeaua de magazine Cora, Remarkt, în unele magazine Mega Image sau la comandă online pe Freshful și Sezamo. 

Sursa foto: Artesana/ Facebook

”Așteptarea a luat sfârșit. Începând din această săptămână, veți găsi noile iaurturi desert cu vișine, căpșune și caise, în rețeaua de magazine Cora, Remarkt, în unele magazine Mega Image sau la comandă online pe Freshful și Sezamo”, menționează producătorul, pe pagina sa de Facebook.

Noile produse sunt realizate din lapte integral de vacă al artizanilor, nestandardizat, neomogenizat, pasteurizat la temperatură blândă.

Așa cum este menționat mai sus, începând din această săptămână, veți găsi noile iaurturi desert cu vișine, căpșune și caise, în rețeaua de magazine Cora, Remarkt, în unele magazine Mega Image sau la comandă online pe Freshful și Sezamo.

Artesana este un producător de lactate artizanale și de lactate integrale și neomogenizate, cu sediul în orașul Tecuci, județul Galați. Fondatorii companiei, Alina și Daniel Donici, au deschis prima fabrică de producție în luna august 2012 cu o investiție inițială de aproximativ 750.000 euro folosiți pentru cumpărarea terenului, a echipamentelor și pentru reconstruirea și amenajarea clădirii existente. În decembrie 2020, ROCA Investments, a intrat în acționariatul Artesana prin achiziția unui pachet de 20% de acțiuni.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noi produse de la Artesana: în ce magazine le găsim