Lectură de 2 minute

24 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Murmur, brand-ul românesc de modă cunoscut și la Hollywood, prezintă noua colecție cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Murmur prezintă noua colecție printr-o premieră pentru fashion-ul românesc. Brandul de modă inovează intersecția dintre modă și tehnologie printr-o experiență de live shopping direct de pe podium.

 

 

Sursa foto: Murmur

MURMUR, brand-ul românesc de modă care a atras atenția și celebrităților de la Hollywood, precum Lady Gaga, Beyonce, Madonna și Kardashians, aduce moda mai aproape de consumatori prin intermediul conceptului inovator de live shopping - o tehnologie de ultimă generație ce permite cumpărarea în timp real a ținutelor expuse pe podium din orice colț al lumii.

Un demers în premieră în România, live shopping-ul MURMUR va permite consumatorilor să urmărească în timp real evenimentul de lansare a noii colecții Spring/Summer ‘23 și să achiziționeze produsele preferate așa cum apar ele pe podium, în timpul defilării.

Pe parcursul evenimentului, atât participanții cât și cei de acasă vor urmări un concept special de prezentare, ce reunește elementele de scenografie, lumini și tehnologie sub același manifest: o colecție despre feminitate și senzualitate, în accepția MURMUR.

Spring/Summer '23 este o colecție ce reunește piese-semnătură, precum fustele, rochiile și corsetele iconice purtate de vedete, piese esențiale, de tip tricouri cu imprimeu specific MURMUR și colanți, dar și piese cu totul noi, ce ating prin croieli feminine și cromatică light zona de cocktail, de seară, dar și de bridal. Inovând experiența cumpărăturilor online, live shopping-ul oferă utilizatorilor o
platformă prin care pot interacționa în timp real, depășind astfel experiența clasică de shopping online.

Prin tehnologia realizată de compania românească Streams.live, utilizatorii au posibilitatea de a lăsa comentarii și de a primi răspunsuri imediate, de a primi recomandari de styling și de a accesa informații detaliate despre produs, care îi vor ghida în deciziile lor de cumpărare.

Pe 25 aprilie, începând cu ora 21:30, colecția Spring/Summer '23 va fi prezentată printr-un fashion show inedit ce va avea loc la restaurantul Kong din București și va fi transmisă în direct pe site-ul MURMUR. De asemenea partenerii evenimentului vor fi Streams.live, Kong, Endorphin Lab și Tanqueray. Mai multe informații despre evenimentul de live shopping regăsiți aici.

Citeste si:
Revoluție comercială în 2024: Plățile biometrice și sesiunile de live shopping câștigă teren
Revoluție comercială în 2024: Plățile biometrice și sesiunile de live shopping câștigă teren
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Murmur, brand-ul românesc de modă cunoscut și la Hollywood, prezintă noua colecție cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație