Lectură de 3 minute

11 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Designerii români oferă articole vestimentare la preț redus de Black Friday. Reduceri la rochii, bluze și topuri

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Black Friday 2021 vine cu o serie de reduceri și pentru articolele vestimentare create de designerii români. Alina Cernătescu, La Femme, Nissa și Murmur Clothing sunt brandurile românești care oferă promoții de până la 80% la o serie de produse, atât pe site, cât și în showroom.

Black Friday la Murmur Clothing

Brandul românesc Murmur va organiza campania de Black Friday în două sesiuni diferite: prima sesiune va fi disponibilă pe shop-ul online www.murmurstore.com în perioada 16-17 noiembrie și fizic, în showroom-ul Murmur, între 19-20 noiembrie, în cadrul unui eveniment dedicat, potrivit reprezentanților companiei.

Produsele disponibile pe site vor fi diferite față de cele care vor intra la reduceri în showroom-ul Murmur. Zeci de articole din arhivă nu vor fi disponibile în online, iar produsele din noua colecție Fall/Winter 2021 nu vor intra la promoție.

Black Friday La Femme

Brandul românesc de haine La Femme începe campania de Black Friday pe 12 noiembrie și este valabilă până pe 14 noiembrie. În ofertă nu sunt incluse hainele din blană și accesoriile. Brandul oferă 15% reducere la o selecție de haine din categoriile: rochii de petrecere, fuste, topuri, geci, paltoane și pantaloni.

Nissa, reduceri de până la 80% de Black Friday

Brandul românesc Nissa începe campania de Black Friday. Retailerul de fashion oferă reduceri de până la 80% la rochiile de petrecere și rochiile de seară, 50% la pantaloni, topuri și rochii scurte, 70% la paltoane și jachete și 30% la accesorii.

Spre exemplu, o rochie din poplin cu mâneci bufante este redusă cu 50% și ajunge la prețul de 325 de lei. O clientă poate cumpăra un sacou cambrat din vâscoză cu 440 de lei, cu o reducere de 60% față de prețul inițial.

Alina Cernătescu Black Friday 2021

Și designerul Alina Cernătescu are reduceri la categoriile de produse listate pe Fashion Days în secțiunea Romanian Corner. Brandul oferă reduceri de până la 30% la o selecție de rochii, bluze și topuri. Spre exemplu, o rochie cu decolteu pe umeri și volane Genoa poate fi cumpărată la prețul de 850 de lei, cu un discount aplicat de 50% de la suma de 1.700 de lei, în timp ce pentru o bluză cu decolteu și mâneci bufante un client ar ajunge să plătească 429 de lei, de la 750 de lei.

AnTanTe Design: reduceri vineri, 12 noiembrie

Brandul românesc AnTanTe Design oferă reduceri de 20% vineri, 12 noiembrie, clientelor care folosesc codul „black20” și vor să cumpere pentru un preț mai mic rochii și bluze pictate.

Citeste si:
Grupul eMAG și-a triplat numărul de comenzi la nivel regional: retailerul a bugetat investiții de 900 de milioane de lei
Grupul eMAG și-a triplat numărul de comenzi la nivel regional: retailerul a bugetat investiții de 900 de milioane de lei

Black Friday la Mizar.ro

Brandul românesc de haine Mizar.ro va avea reduceri de până la 75% în campania de Black Friday de anul acesta.

”În acest an am pregătit pentru evenimentul Black Friday o serie de oferte cu diferite discounturi ce pot ajunge până la 75%. Pe lângă acest lucru, avem în vedere ca în cadrul acestei campanii clienții noștri fideli, posesori ai cardurilor de fidelitate MIZAR, să se bucure de oferte speciale”, a completat Dan Lupu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Designerii români oferă articole vestimentare la preț redus de Black Friday. Reduceri la rochii, bluze și topuri