Lectură de 3 minute

11 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Designerii români oferă articole vestimentare la preț redus de Black Friday. Reduceri la rochii, bluze și topuri

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Black Friday 2021 vine cu o serie de reduceri È™i pentru articolele vestimentare create de designerii români. Alina Cernătescu, La Femme, Nissa È™i Murmur Clothing sunt brandurile româneÈ™ti care oferă promoÈ›ii de până la 80% la o serie de produse, atât pe site, cât È™i în showroom.

Black Friday la Murmur Clothing

Brandul românesc Murmur va organiza campania de Black Friday în două sesiuni diferite: prima sesiune va fi disponibilă pe shop-ul online www.murmurstore.com în perioada 16-17 noiembrie È™i fizic, în showroom-ul Murmur, între 19-20 noiembrie, în cadrul unui eveniment dedicat, potrivit reprezentanÈ›ilor companiei.

Produsele disponibile pe site vor fi diferite față de cele care vor intra la reduceri în showroom-ul Murmur. Zeci de articole din arhivă nu vor fi disponibile în online, iar produsele din noua colecÈ›ie Fall/Winter 2021 nu vor intra la promoÈ›ie.

Black Friday La Femme

Brandul românesc de haine La Femme începe campania de Black Friday pe 12 noiembrie È™i este valabilă până pe 14 noiembrie. În ofertă nu sunt incluse hainele din blană È™i accesoriile. Brandul oferă 15% reducere la o selecÈ›ie de haine din categoriile: rochii de petrecere, fuste, topuri, geci, paltoane È™i pantaloni.

Nissa, reduceri de până la 80% de Black Friday

Brandul românesc Nissa începe campania de Black Friday. Retailerul de fashion oferă reduceri de până la 80% la rochiile de petrecere È™i rochiile de seară, 50% la pantaloni, topuri È™i rochii scurte, 70% la paltoane È™i jachete È™i 30% la accesorii.

Spre exemplu, o rochie din poplin cu mâneci bufante este redusă cu 50% È™i ajunge la preÈ›ul de 325 de lei. O clientă poate cumpăra un sacou cambrat din vâscoză cu 440 de lei, cu o reducere de 60% față de preÈ›ul iniÈ›ial.

Alina Cernătescu Black Friday 2021

Și designerul Alina Cernătescu are reduceri la categoriile de produse listate pe Fashion Days în secÈ›iunea Romanian Corner. Brandul oferă reduceri de până la 30% la o selecÈ›ie de rochii, bluze È™i topuri. Spre exemplu, o rochie cu decolteu pe umeri È™i volane Genoa poate fi cumpărată la preÈ›ul de 850 de lei, cu un discount aplicat de 50% de la suma de 1.700 de lei, în timp ce pentru o bluză cu decolteu È™i mâneci bufante un client ar ajunge să plătească 429 de lei, de la 750 de lei.

AnTanTe Design: reduceri vineri, 12 noiembrie

Brandul românesc AnTanTe Design oferă reduceri de 20% vineri, 12 noiembrie, clientelor care folosesc codul „black20” È™i vor să cumpere pentru un preÈ› mai mic rochii È™i bluze pictate.

Citeste si:
Black Friday la eMAG: Ce oferte pune la bătaie retailerul anul acesta
Black Friday la eMAG: Ce oferte pune la bătaie retailerul anul acesta

Black Friday la Mizar.ro

Brandul românesc de haine Mizar.ro va avea reduceri de până la 75% în campania de Black Friday de anul acesta.

”În acest an am pregătit pentru evenimentul Black Friday o serie de oferte cu diferite discounturi ce pot ajunge până la 75%. Pe lângă acest lucru, avem în vedere ca în cadrul acestei campanii clienÈ›ii noÈ™tri fideli, posesori ai cardurilor de fidelitate MIZAR, să se bucure de oferte speciale”, a completat Dan Lupu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Designerii români oferă articole vestimentare la preÈ› redus de Black Friday. Reduceri la rochii, bluze È™i topuri