Lectură de 2 minute

26 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Noua colecție Murmur toamnă-iarnă ‘21, prezentată la evenimentul aniversar de 10 ani

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul român de îmbrăcăminte pentru femei Murmur a sărbătorit 10 ani de la lansare prin prezentarea noii colecții de toamnă-iarnă 2021 sub forma unei expoziții video, în noul showroom din str. Dr. Burghelea nr. 16.

Murmur a deschis porțile noului showroom pentru vizionarea în premieră a show-ului digital al colecției Murmur FW21, regizat de Andrei Bălășoiu. Pentru câteva ore, cei prezenți la eveniment au luat parte la îmbinarea dintre componenta digitală și cea fizică a pieselor din noua colecție.

„Imaginile ‘80s de powersuit m-au inspirat să creez un nou powersuit Murmur, compus din sutien din stofă, sacou supradimensionat și cropped și un pantalon cu talie foarte înaltă, având elemente de corsetărie integrate.

Elementele sport și streetstyle oferă brandului un mood fresh și cu adevărat contemporan. Am realizat tricouri scurte cu elemente grafice, minimaliste, inspirate de forme clasice de corset și le-am stilizat cu pantaloni și fuste cu talie înaltă ce ilustrează detalii de construcție de corset în stil „couture”. Elementele ce erau folosite înainte pe sub haine pentru a construi silueta, le-am scos la lumina și le-am transformat în piese vestimentare principale”, a declarat Andreea Bădală, fondator și designer Murmur, despre noua colecție.

Marcând cei 10 ani de Murmur, colecția de FW‘21 are la bază inspirația recurentă de lenjerie intimă transpusă în pret-a-porter contemporan, dar aduce și elemente de inspirație cu totul noi: un streetstyle relaxat regăsit în forme și detalii, reinterpretarea powersuit-ului în stilul anilor ‘80 sau forme din vestul sălbatic îmbinate cu senzualitatea de semnatură Murmur și cu relaxarea pieselor mai sport.

„Tot pentru a marca cei 10 ani, am creat un pattern aniversar ce ilustrează simbolul clipsului de portjartier, devenit deja o referință puternică de asociere cu Murmur. Imprimat pe produse nude realizate ca un second-skin, pattern-ul este asemenea unui tatuaj impregnat în țesătură. Piesele sunt extrem de versatile, putând fi purtate de sine stătătoare sau pe sub alte piese transparente.

Însă, noutatea supremă a sezonului vine prin lansarea produsele din piele: de la piesa noastră de semnătură, Sculpt Bra Top, fustă, colanți, cizme peste genunchi și botine cu harnașament detașabil, până la prima colaborare cu un alt brand romanesc- Optimef. Alături de aceștia am dezvoltat o geantă-plic și o curea, preluând elementul nostru definitoriu- forma de clips de portjartier-și îmbinându-l cu liniile clare și minimaliste Optimef”, a mai spus Bădală.

Puteți descoperi noua colecție Murmur online sau în showroom-ul din București, str. Dr. Burghelea nr. 16.

Citeste si:
Brandul românesc MURMUR deschide primul magazin din România
Brandul românesc MURMUR deschide primul magazin din România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noua colecție Murmur toamnă-iarnă ‘21, prezentată la evenimentul aniversar de 10 ani