Lectură de 2 minute

20 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Mobexpert a lansat un planificator de buget pentru calcularea cheltuielilor de amenajare

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Mobexpert, companie de mobilier și decorațiuni din România, a creat un planificator de buget, disponibil gratuit online, prin care cumpărătorii vor afla direct costurile de mobilare, pentru a-și planifica mai ușor și mai bine cheltuielile.

Planificatorul este dedicat celor care au în plan un proiect de amenajare sau reamenajare a casei, dar nu știu de unde să înceapă, la ce fel de costuri să se aștepte, și va oferi un plan de mobilier cu prețuri raportate la piața de mobilier autohtonă.

„Bugetul este o componentă importantă pentru clienții noștri și de aceea ne dorim să îi inspirăm să investească eficient. În același timp, vrem să le facilităm procesul decizional, să îi susținem să decidă mai rapid și mai eficient. Timpul pe care l-ar petrece pentru a face lista de cumpărături, îl pot investi de acum în altceva pentru că acest planificator de buget le va oferi și o listă preliminară, cu obiectele de bază pentru mobilarea fiecărei camere în parte”, spune Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Planurile de mobilier generate de planificator pot fi adaptate pentru orice tip de locuință, buget și tip de amenajare - de la mobilarea de la zero a primului apartament, până la mutatul într-o casă mai mare, sau pentru cei care vor să facă doar mici schimbări în ton cu ultimele tendințe.

Planuri de mobilier economice, medii sau premium

Indiferent de buget, economic, mediu sau premium, iată cei trei pași pentru a obține un plan de mobilier:

  1. Primul pas este alegerea camerei care urmează să fie (re)mobilată, cum ar fi dormitorul, livingul, bucătăria, baia, holul, balconul / terasa sau camera copiilor. Pentru fiecare cameră, planificatorul va genera o listă cu piese de mobilier recomandate pentru acea cameră.

  1. Următorul pas este alegerea tipului de buget în care piesele trebuie să se încadreze - mai exact pot alege dintre economic, mediu și premium.

    Citeste si:
    Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park
    Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park
  1. La final, planificatorul afișează un buget total, iar utilizatorii au opțiunea de a primi pe mail rezultatul sau chiar de a vedea o selecție de produse Mobexpert care se încadrează în criteriile alese.

Planificatorul este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe site-ul companiei.

„Vrem să promovăm acest planificator ca o soluție pentru a inspira clienții să investească eficient bugetul pe care și-l propun. Pe viitor, îl vom dezvolta cu funcționalități multiple și produse personalizate. Aceasta ne va permite să atragem noi clienți”, continuă Adelina Badea.

Recent, Mobexpert a închiriat 2.000 mp în Constanța Business Park pentru a livra comenzi online în sud-estul țării.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mobexpert a lansat un planificator de buget pentru calcularea cheltuielilor de amenajare