Lectură de un minut

27 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Mobexpert redeschide o parte dintre magazine. Comenzile online se livrează acasă sau pot fi ridicate din magazine

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania Mobexpert, deținută de Dan Șucu, a anunțat că a redeschis o parte dintre magazine începând de luni, 27 aprilie, iar comenzile online se livrează acasă sau vor putea fi ridicate din toate magazinele fizice.

Compania anunță magazinele care vor fi deschise: Mobexpert Băneasa (intrarea B), Mobexpert Outlet Pipera, Mobexpert Militari, Mobexpert Pantelimon, Mobexpert Iași, Mobexpert Constanța, Mobexpert Brașov, Mobexpert Sibiu, Mobexpert Timișoara, Mobexpert Cluj, Mobexpert Galați.

Magazinele care rămân închise, dar din care se vor putea ridica comenzi online sunt următoarele: Mobexpert Pipera, Mobexpert Bistrița, Mobexpert Bucovina, Mobexpert Pitești și Mobexpert Oradea.

Măsurile de siguranță din magazine:

  • măsurarea temperaturii angajaților și a clienților în fiecare zi, la începutul fiecărei ture de lucru folosind termometre electronice digitale fără atingere, respectiv la fiecare intrare în magazin
  • dezinfectarea corespunzător a magazinelor de 4 ori pe zi prin dezinfectarea mânerelor, POS-urilor cardurilor bancare, ecranelor tactile, calculatoarelor, tastaturilor, tabletelor, suprafețelor de birouri și a produselor
  • amplasarea în magazine de dispensere cu senzor pentru igienizant de mâini
  • reguli de distanțare socială în magazin - 1,5 - 2 m.

Magazinul online, www.mobexpert.ro, rămâne deschis 24/7, și va continua să prelueze și să livreze comenzile online. Livrările comenzilor online se vor realiza în condiții de siguranță, Door to Door.

Pe 15 martie, Mobexpert, a întrerupt activităţile magazinelor și a centrelor logistice, din cauza crizei generată de pandemia de coronavirus.

Mobexpert este o companie românească de mobilă, prezentă pe piață din 1993, când Dan Șucu a deschis primul magazin în București. În prezent, rețeaua a ajuns la 26 de magazine (unități proprii, hypermarketuri și parteneri). Grupul Mobexpert deține 8 fabrici în 4 centre de producție deschise în București, Dej, Târgu Mureș și Suceava.

Citeste si:
C&A vrea să se extindă cu magazine mai mici în centrele orașelor europene
C&A vrea să se extindă cu magazine mai mici în centrele orașelor europene
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mobexpert redeschide o parte dintre magazine. Comenzile online se livrează acasă sau pot fi ridicate din magazine