Lectură de 2 minute

20 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Lidl deschide un magazin în Snagov

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl inaugurează un nou magazin în Snagov, județul Ilfov, pe data de 27 mai. Noua unitate, care va creea zece locuri de muncă noi, dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Snagov are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de aproximativ 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 10 noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Noua unitate dispune de soluții și tehnologii moderne, precum sisteme de iluminat LED, senzori de prezență și sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Măsuri anti-Covid-19 în magazinele Lidl

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor.

  • plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate,
  • atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere
  • păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la rând să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin din Roman se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ peste 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care mai bine de 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 270 de magazine și 5 centre logistice.

Citeste si:
Ghinioanele se țin scai de Lidl. Retailerul retrage un alt produs care poate declanșa boli gastrointestinale severe
Ghinioanele se țin scai de Lidl. Retailerul retrage un alt produs care poate declanșa boli gastrointestinale severe

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide un magazin în Snagov