Lectură de un minut

22 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Lidl a inaugurat un nou magazin în România. Câte locuri de muncă au fost create 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în Zalău, județul Sălaj, pe data de 22 ianuarie. Acesta este situat pe Bulevardul Mihai Viteazu, Nr. 91 A. 

Sursa foto: Lidl

Noul magazin Lidl din Zalău are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de 118 locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, s-au creat peste 20 de noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Zalău dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

În plus, Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.200 de magazine și peste 220 de centre logistice și depozite în 31 de țări. Lidl este un smart discounter care le oferă clienților produse cu cel mai bun raport calitate-preț. În spatele serviciilor și operațiunilor din magazine și centrele logistice stau simplitatea și orientarea către eficiență. În prezent, Lidl are aproximativ 376.000 de angajați, dintre care peste 10.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 300 de magazine și 6 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl a inaugurat un nou magazin în România. Câte locuri de muncă au fost create