Lectură de 2 minute

14 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin a deschis magazinul din Târgoviște, cu format mai mic și investiție mai redusă

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul francez specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, Leroy Merlin, a deschis vineri, 14 mai, magazinul din Târgoviște, a 19-a unitate a rețelei din România, cu o suprafață mai mică decât celelalte spații comerciale deținute în țară, de circa 10.000 de metri pătrați.

Acesta este al doilea magazin cu format mic, după cel deschis în Electroputere Parc din Craiova și a necesitat o investiție mai redusă decât celelalte spații.

Noua unitate este situată pe strada Laminorului numărul 93 și va fi deschisă de luni până sâmbătă, în intervalul 07:00-21:00 și duminică, între 08:00 și 20:00.

Prezența noastră în orașul Târgoviște marchează deschiderea celui de-al 19-lea magazin, în cel de-al 14-lea oraș din România și este un nou pas în strategia noastră de dezvoltare a rețelei Leroy Merlin pe piața locală”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Noul magazin se desfășoară pe o suprafață de 10.000 metri pătrați, dintre care aproximativ 2.000 metri pătrați sunt alocați sectorului de materiale pentru construcții și 500 metri pătrați sectorului dedicat produselor pentru grădină.

Magazinul dispune și de un număr de 264 de locuri de parcare.

Citeste si:
Hornbach caută angajati: ce salarii pune la bătaie retailerul  
Hornbach caută angajati: ce salarii pune la bătaie retailerul  

Leroy Merlin din Târgoviște se află în proximitatea orașelor Moreni, Pucioasa sau Găești, dar cu acces direct din județele Argeș, Prahova și Ilfov, fiind o opțiune pentru cei interesați de produsele comercializate de retailer.

Clienții vor avea acces la peste 25.000 de produse din categorii precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte și produse pentru casă.

Clienții noului magazin vor avea acces și la alte soluții de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică - pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu.

Magazinul Leroy Merlin Târgoviște are circa 100 de angajați, recrutați din Târgoviște, iar pentru procesul de angajare, retailerul a primit aproape 1.000 de CV-uri.

Leroy Merlin este o companie care activează pe piața de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie din cadrul ADEO, Leroy Merlin deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și are peste 115.000 de angajați.

În România funcționează 19 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.000 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Târgoviște și Oradea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin a deschis magazinul din Târgoviște, cu format mai mic și investiție mai redusă