Lectură de 2 minute

15 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin va deschide în luna mai un nou magazin, în Târgoviște

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Leroy Merlin, retailer francez specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță deschiderea magazinului din municipiul Târgoviște, programată pentru 14 mai, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a rețelei din România.

Magazinul, situat pe strada Laminorului numărul 93, va avea o suprafață totală de 10.000 metri pătrați.

Clienții vor avea acces la peste 25.000 de produse din categorii precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte și produse pentru casă.

Totodată, clienții noului magazin vor avea acces și la soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică - pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu.

„Prin deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Târgoviște ne dorim să fim mai aproape de cetățenii acestui oraș și din proximitate, pe care îi invităm se bucure de produsele și serviciile din oferta noastră atunci când vor să aducă o îmbunătățire casei sau grădinii lor. Această nouă deschidere se înscrie în strategia noastră de extindere accelerată a rețelei de unități Leroy Merlin pe plan local, prin care ne propunem să devenim leader în piața de DIY în România”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

Magazinul Leroy Merlin Târgoviște va avea peste 100 de angajați, dintre care 85 au fost deja recrutați. În prezent, mai sunt disponibile 24 de posturi precum: Consilier Vânzare (18 poziții), Consilier Supply Chain (5 poziții) sau Consilier Administrativ Supply Chain (1 poziție).

Leroy Merlin este o companie care activează pe piața de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie din cadrul ADEO, Leroy Merlin deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și are peste 115.000 de angajați.

În România funcționează 18 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Citeste si:
Leroy Merlin va „stinge” becurile clasice. Retailerul va comercializa exclusiv produse LED
Leroy Merlin va „stinge” becurile clasice. Retailerul va comercializa exclusiv produse LED

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin va deschide în luna mai un nou magazin, în Târgoviște