Lectură de un minut

11 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Lanțul de magazine 7-Eleven se extinde în Europa

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Vom vedea în curând celebrele panouri 7-Eleven în toată Europa? Lanțul de magazine de proximitate se extinde în Europa și caută francizați pe o serie de piețe importante.

Sursa foto: unsplash

7-Eleven în toată Europa?

7-Eleven pregătește o expansiune în Europa, caută afiliați cu experiență care conduc deja o afacere în domeniul comerțului, al alimentației publice sau hotelier, potivit RetailDetail.

Lanțul de magazine de proximitate are ca țintă inițială Franța, Germania, Irlanda, Italia, Polonia, Spania, Turcia și Regatul Unit.

Austria și Elveția ar putea fi, de asemenea, luate în considerare. Cu toate acestea, țările Benelux nu par să fie incluse în planuri.

7-Eleven ar putea călca pe urmele unui alt gigant nord-american al magazinelor de proximitate care tocmai și-a anunțat sosirea în Europa: grupul canadian Couche-Tard a încheiat un parteneriat strategic cu Total.

În cele din urmă, Couche-Tard va opera benzinăriile Total din afara Franței și ar putea oferi alte servicii și magazine de-a lungul autostrăzilor europene.

7-Eleven este un lanț american de magazine de proximitate cu sediul central în Dallas, Texas. Lanțul a fost fondat în 1927 ca depozit de gheață în Dallas. S-a numit Tote'm Stores între 1928 și 1946. După ce 70% din companie a fost achiziționată de o filială Ito-Yokado în 1991, a fost reorganizată ca filială deținută integral de Seven & I Holdings.

Citeste si:
Decizie neașteptată: Selena Gomez își vinde compania de cosmetice Rare Beauty
Decizie neașteptată: Selena Gomez își vinde compania de cosmetice Rare Beauty
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lanțul de magazine 7-Eleven se extinde în Europa