Lectură de 2 minute

04 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Gregory's se extinde in Centrul Vechi din Bucuresti si Baneasa Shopping City

Abonează-te pe  

Gregory’s, brandul numarul unu in Grecia in sectorul coffee & food snack, continua sa se extinda pe piata romaneasca in doua zone cheie ale Bucurestiului – Lipscani – Centrul Vechi si Baneasa Shopping City. 

In perioada verii, Gregory’s ofera o gama variata de specialitati de cafea, deserturi si gustari cu un continut ridicat de fibre si proteine. Ambele unitati – Lipscani si Baneasa Shopping City – se ocupa si de evenimente speciale.

Trecem printr-o perioada de crestere a pietei de coffee & food snack din Romania. Apetitul consumatorilor pentru produsele grecesti este in crestere. Acest lucru ne este confirmat de cei aproximativ 1.000 de clienti din Romania care ne aleg zilnic, atat pentru cafeaua de dimineata, cat si pentru gustarile de peste zi. Am semnat deja contracte pentru a deschide noi magazine in zone precum: Militari, Balotesti, Colloseum Retail Park, Mihai Bravu si o cladire de birouri. Vom continua sa ne dezvoltam folosind modelul de franciza si cautam parteneri pentru a prelua viitoarele locatii, pregatiti sa lucreze alaturi de noi”, a declarat George Makridis, CEO al Green Break SRL, compania care detine brandul Gregory’s in Romania.
Modelul de franciza al Gregory’s garanteaza accesul la o echipa de profesionisti care ofera sprijin pentru fiecare etapa de dezvoltare a afacerii. Toate produsele Gregory's sunt preparate cu ingrediente de calitate, majoritatea fiind aduse direct din Grecia – de la avocado din Creta, linte de origine Farsala, iaurt grecesc si deserturi pe baza de rodie. Din meniu fac parte placinte traditionale precum Bougatsa, Spanakopita, placinta Feta, alaturi de retetele originale de Freddo Espresso sau Freddo Cappuccino. Un bar de vitamine este disponibil in fiecare locatie si pune la dispozitie fresh-uri din fructe si legume proaspat stoarse, precum si specialitati vegane sau cu continut scazut de calorii.
Cu o istorie de 47 de ani, brandul Gregory's este, in prezent, al 9-lea cel mai mare lant din domeniul coffee & food snack din Europa, cu peste 340 de unitati operate in Grecia, Cipru, Germania si Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gregory's se extinde in Centrul Vechi din Bucuresti si Baneasa Shopping City