Lectură de un minut

28 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Kaufland lansează proiectul digital „Salvatorii Prețurilor”: cum economisim bani la cumpărături

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

„Salvatorii Prețurilor” este denumirea celui mai recent proiect digital derulat de Kaufland vara aceasta. Campania oferă clienților modalități eficiente pentru cumpărături inteligente, având grijă de bugetul personal.

 

Sursa foto: Kaufland

Aceasta include o serie de 5 episoade video, care prezintă soluțiile Kaufland pentru cumpărături la prețuri accesibile, într-o manieră prietenoasă. Salvatorii prețurilor sunt protagoniștii seriei și experți în reduceri, promoții și economii la cumpărături.

Primul episod se intitulează „Lecția de economisire la cumpărături” și este deja disponibil pe canalul de Youtube Kaufland România. Următoarele episoade vor fi difuzate la intervale de maximum 2 săptămâni, până pe 15 august.

Eticheta galbenă pentru peste 3500 de articole, aplicația Kaufland Card – cu promoții personalizate și oferte săptămânale – și produsele marcă proprie sunt cele trei repere de navigare de pe harta reducerilor, de care clienții trebuie să țină cont, pentru a beneficia de produsele preferate la prețuri avantajoase.

Proiectul se desfășoară exclusiv în mediul online. Episoadele seriei vor fi difuzate integral pe canalul de YouTube Kaufland România. Secvențe din cadrul episoadelor și conținut extra vor fi disponibile pe platformele de social media ale Kaufland România: Facebook, Instagram și TikTok. Detalii despre proiect se regăsesc și pe site-ul Kaufland.

Campania Salvatorii prețurilor este implementată la nivel internațional și a fost filmată de echipa din Departamentului de Marketing Digital Internațional în România, cu sprijinul echipei Marketing Digital și Procurări din România în magazinul Kaufland Valea Oltului din București.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 155.000 de angajați și o rețea de 168 de magazine în România.

Citeste si:
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland lansează proiectul digital „Salvatorii Prețurilor”: cum economisim bani la cumpărături