Lectură de un minut

16 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Johnnie Walker Blue Label lansează ediția limitată „Orașele viitorului”. Cum ar arăta lumea în secolul 23

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Johnnie Walker a dezvăluit o viziune utopică a orașului Hainan în anul 2220, odată cu lansarea designului ediției limitate Johnnie Walker Blue Label Cities of the Future Hainan. 

 

Sursa foto: Unsplash

Concepută de artistul Luke Halls - care a lucrat anterior cu Beyonce, U2 și Rihanna - seria în ediție limitată explorează teme legate de geoinginerie, AI și tehnologii care sfidează fizica. Ilustrațiile reimaginează un viitor Hainan (n.r. cea mai mică provincie din sudul Chinei) înfloritor în 2220, cu peisaje urbane și linii de orizont transformate, notează dfnionline.com.

Ilustrația lui Halls despre Hainan din secolul al XXIII-lea întruchipează ideea unui oraș construit prin geoinginerie, un paradis turistic atât pentru cetățenii de pe Pământ, cât și pentru vizitatorii din coloniile marțiene.

Insulele sale plutitoare îi transportă pe vizitatori prin patrimoniul orașului, din timpul dinastiei Ming până la începutul secolului XXI. În același timp, telecabinele care leagă insulele oferă priveliști ale unui peisaj urban recunoscut pentru faimoasele grupuri de Bougainvillea și pagodele inspirate de dinastia Ming, care domină statuia Guanyin din Nanshan.

Modelul Johnnie Walker Blue Label Cities of the Future Hainan, în ediție limitată, este disponibil pentru consumatori în magazinul Johnnie Walker Whisky Boutique Store, situat în Haitang Bay din Sanya, Hainan. Magazinul va fi renovat cu designul Cities of the Future și va oferi un serviciu de cadouri de lux.

Campania omni-channel include conținut media digital și o expunere a influencerilor pe mai multe canale online și social media. Mai mult decât atât, sticla în ediție limitată are pe etichetă un cip NFC[2] care permite clienților să exploreze o societate vibrantă și imaginară din Hainan.

Citeste si:
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Johnnie Walker Blue Label lansează ediția limitată „Orașele viitorului”. Cum ar arăta lumea în secolul 23