Lectură de un minut

23 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Globalworth a închiriat un spațiu de 10.000 de metri pătrați pentru Banca Transilvania

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Globalworth, unul dintre liderii pieței de birouri din România a anunțat semnarea unui contract de închiriere cu Banca Transilvania. Acest contract reprezintă una dintre cele mai mari tranzacții de închiriere de birouri din România de anul acesta, subliniind dinamismul pieței imobiliare și rolul de lider al Globalworth pe această piață.

 

 

Sursa foto: Globalworth

Contractul de închiriere se referă la etajele șase – unsprezece ale clădirii Green Court A (zona Floreasca-Barbu Văcărescu), reprezentând 10.000 de metri pătrați de birouri pentru echipa Băncii Transilvania.

Green Court A este o clădire de birouri premium, proiectată ținând cont de principiul sustenabilității și de confortul chiriașilor.

Arhitectura sa modernă și caracteristicile ESG oferă un mediu excelent pentru companiile care caută să-și stabilească sau să-și crească prezența în România. Dezvoltat conform ultimelor tendințe de pe piață, proiectul Green Court este certificat LEED Gold și asigură un nivel ridicat de calitate, confort și spații eficiente energetic.

Globalworth este o companie imobiliară listată, activă în Europa Centrală și de Est, cotată pe segmentul AIM al Bursei de Valori din Londra. Compania devenit investitorul predominant în domeniul imobiliar de birouri din piața CEE, prin pozițiile sale de lider atât în Polonia, cât și în România. Globalworth achiziționează, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și active imobiliare din sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Globalworth a închiriat un spațiu de 10.000 de metri pătrați pentru Banca Transilvania