Lectură de 2 minute

07 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Furnizorul de produse premium pentru casă, Quadra Casa, are un nou showroom în București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul Quadra Casa a inaugurat, în luna mai 2023, un nou showroom de produse  premium pentru casă, situat la etajul 1 al clădirii Agora din Calea Floreasca, nr. 111.

Sursa foto: Quadra Casa

Quadra Casa este un business de home design, coordonat cu succes de către Tatiana Popescu. Antreprenoarea a reușit, în doar câțiva ani să își multiplice cifra de afaceri prin dezvoltarea brandul care a devenit un reper în home deco pentru majoritatea arhitecților și designerilor de interior.

Mai mult, Quadra Casa este alegerea multor dezvoltatori imobiliari de proiecte premium, prin care își targetează clienții din rândul celor ce pun accent pe finisajele de calitate și pe soluțiile hi-tech pentru casă. Printre proiectele de succes Quadra Casa se numără Marmorosch Hotel, Hilton Garden Inn, Courtyard by Mariott Bucharest, Ţiriac Imobiliare, Globalworth și Nordis Development.

Brandul Quadra Casa se mândrește cu un nou showroom, deschis recent în zona Floreasca. Acesta se întinde pe o suprafață de 1500 mp și este împărțit în 2 secțiuni, una dedicată finisajelor și o alta cu produse și soluții hi-tech pentru baie.

Showroom-ul are un decor modern, cu suprafețe glossy, amenajări pline de strălucire, cu un stil elegant și inconfundabil, ce îl face unic în România.

După aproximativ un an de muncă și 1, 4 milioane de euro investiție, suntem mândri să anunțam că noul showroom al brandul Quadra Casa este gata să își întâmpine clienții cu produse și soluții complete și elegante, atât pentru interior, cât și pentru exterior, care să îndeplinească și cele mai înalte exigente. Dar povestea brandul Quadra Casa nu se oprește aici. În momentul de față ne concentrăm pe Hub Warehouse Otopeni, unde avem în curs de amenajare un spatiu de 3500 mp cu stocuri care rulează 20 milioane de euro.

Tatiana Popescu, owner Quadra Casa


Branduri de top și produse exclusiviste

În noul showroom Quadra Casa sunt disponibile produse de înaltă calitate, de la plăci ceramice de interior și de exterior, fațade ventilate, terazzo, mozaic, parchet, la obiecte sanitare, mobilier, pereți magnetici, corpuri de iluminat și decorațiuni, toate în acord cu cele mai noi tendințe și de la cele mai renumite branduri din Italia.

Citeste si:
Brandul de mobilier de lux Divani&Sofa’ investește 3 milioane de euro într-un nou showroom și ajunge la 7 magazine în România
Brandul de mobilier de lux Divani&Sofa’ investește 3 milioane de euro într-un nou showroom și ajunge la 7 magazine în România

Vizitatorii showroom-ului vor descoperi branduri premium, precum Mirage, Gessi, Axor, Villeroy&Boch, Newform, Rexa și mulți alții. În plus, locația oferă decoruri hi-tech, care vor satisface și cele mai rafinate gusturi în materie de amenajare.

Pasionații de home design, arhitecții, designerii de interior, dezvoltatorii imobiliari, alături de clienții dornici de amenajări interioare deosebite sunt așteptați în noul showroom Quadra Casa, din Calea Floreasca, nr 111 ( Agora, etaj 1).

Compania, care pune accent pe zona de sanitare şi accesorii, parchet, finisaje specialea şi sticlă, a pornit la drum în 2015. În 2021, Quadra Casa a reuşit să ajungă la aproape șase milioane de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Furnizorul de produse premium pentru casă, Quadra Casa, are un nou showroom în București