Lectură de 2 minute

29 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Globalworth anunță extinderea parteneriatului cu Honeywell

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Globalworth, companie care activează pe piața de birouri din România și investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunța extinderea și prelungirea contractului de închiriere al Honeywell în clădirea BOC din București.

Sursa foto: Globalworth

Această prelungire, care acoperă acum o suprafață totală de peste 24.000 mp, confirmă din nou parteneriatul de lungă durată dintre Globalworth și Honeywell, lider global în domeniul tehnologiilor inovatoare menite să facă industriile mai sigure, mai inteligente și mai durabile.

Un deceniu de dezvoltare și colaborare

Prezența Honeywell în clădirea BOC a crescut semnificativ de la primul contract de închiriere, de aproape 4.000 mp, în 2011. Ulterior au fost adăugate constant suprafețe importante, printr-o extindere în 2011 și altele noi în 2013, 2015 și 2016.

În această nouă etapă a parteneriatului, Globalworth se angajează să sprijine în continuare Honeywell. În acest scop, divizia Workplaces de fit-out a companiei se va ocupa de un proces extins de renovare și modernizare pe partea de design și funcționalități în spațiul ocupat de Honeywell.

BOC, una dintre cele mai mari clădiri de birouri din București

BOC este una dintre cele mai mari clădiri de birouri din București, cu o suprafață de peste 7.500 mp pe etaj. Locația sa oferă o vizibilitate și acces facil la transportul public, fiind situată în apropierea stațiilor de metrou, tramvai și autobuz.

Clădirea face parte dintr-un complex mai amplu dezvoltat între 2006 și 2011, care include trei clădiri de birouri și două turnuri rezidențiale. BOC oferă chiriașilor săi acces ușor la destinații importante precum centrul comercial din apropiere, Piața Victoriei și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Clădirea găzduiește companii precum: Telekom România, SES România, Honeywell România, Mood Media România, Nestlé, Global E-Business Operations Center, Entco Software, MX1, Airbus Defence and Space.

Globalworth achiziționează, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și active imobiliare din sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către marile companii din întreaga lume. Administrat de peste 260 de angajați în Cipru, Guernsey, Polonia și România, valoarea combinată a portofoliului său este de €3,2 miliarde, la 31 decembrie 2022. Aproximativ 96,4% din portofoliu este în active care generează venituri, predominant în sectorul de birouri, și închiriate unei game diversificate de peste 690 de corporații naționale și multinaționale. În Polonia, Globalworth este prezent în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice, în timp ce în România, activele sale acoperă București, Timișoara, Constanța, Pitești, Arad, Oradea și Târgu Mureș.

Citeste si:
eMAG închiriază un spațiu de 10.000 mp în Globalworth Square
eMAG închiriază un spațiu de 10.000 mp în Globalworth Square

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Globalworth anunță extinderea parteneriatului cu Honeywell