Lectură de 2 minute

16 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Freshful by eMAG lansează o campanie cu vouchere de cumpărături pentru un an 

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Magazinul online Freshful by eMAG lansează o campanie promoțională ce va dura două luni și care va premia cei mai fideli clienți desemnați prin tragere la sorți, cu vouchere de cumpărături pentru un an întreg, în valoare de 10.000 de lei.

Campania se desfășoară în perioada 15 martie, ora 10:00 – 15 mai, ora 23:59, prin intermediul platformei și a aplicației mobile Freshful by eMAG.

Campania se adresează persoanelor fizice care plasează patru comenzi prin aplicația mobilă Freshful by eMAG sau pe platforma. Pentru a fi eligibile, fiecare comandă trebuie să conțină produse în valoare de minim 300 de lei TVA inclus, excluzând produsele din tutun și taxa de transport.

La valoarea minimă a comenzii de 300 de lei se aplică voucherul “comand4”, la checkout, pentru a primi reducerea în valoare de 50 de lei. Voucherul de 50 de ei este inclus în valoarea minimă de 300 de lei.

Pentru a participa la campanie, participanții trebuie sa îndeplinească în mod cumulativ următoarele condiții:

1. Să plaseze 4 comenzi pe site sau prin aplicația mobilă Freshful by eMAG în perioada menționată

2. Să introducă la fiecare dintre cele 4 comenzi codul de discount „comand4” la checkout, în secțiunea „Adaugă voucher” în urma cărora vor beneficia de o reducere în valoare de 50 de lei pe comandă.

Participanții vor fi automat înregistrați în tragerea la sorți pentru marele premiu în valoare de 10.000 de lei, constând în 20 de vouchere de cumpărături Freshful, valabile în perioada 20 mai 2022 - 19 mai 2023.

Citeste si:
my Geisha lansează o nouă gamă de produse și anunță reduceri de până la 35%
my Geisha lansează o nouă gamă de produse și anunță reduceri de până la 35%

Magazinul online Freshful by eMAG a început în luna februarie o colaborare cu Banca pentru Alimente București prin donarea produselor alimentare și nealimentare care sunt în termen și bune pentru consum.

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatură controlată în mașini frigorifice până la ușa clientului 7 zile din 7, între orele 8.00-22.00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Freshful by eMAG lansează o campanie cu vouchere de cumpărături pentru un an