Lectură de un minut

02 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Farmec relansează gama Gerovital Sun cu noi formule de cremă cu protecție solară

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul român de cosmetice Farmec anunță relansarea Gerovital Sun, cu 14 produse destinate protecÈ›iei solare, stimulării bronzului È™i îngrijirii pielii după soare, pentru ten È™i corp, dar È™i formule special concepute pentru copii, potrivit unui comunicat de presă.

Noutatea este reprezentată de crema alpin pentru față SPF30, fiind dezvoltată special pentru condițiile de la altitudini mari.

Prin noua gamă, compania producătoare Farmec propune două formule de ulei bronzant fără factor de protecție solară sau cu protecție scăzută (SPF 10).

Linia cu protecÈ›ie medie (SPF15 – SPF20), constând în ulei È™i loÈ›iune cu factor de protecÈ›ie, este recomandată celor cu piele închisă nebronzată, fără probleme dermatologice sau cu pielea deja bronzată.

Linia cu protecÈ›ie ridicată (SPF30 – SPF50) pune la dispoziÈ›ia consumatorilor produse sub formă de spumă, cremă È™i loÈ›iune ideale pentru consumatorii cu piele deschisă È™i foarte deschisă la culoare, sensibilă la soare. Gama este completată de crema nuanÈ›atoare pentru față SPF50.

Gama poate fi achiziÅ£ionată din toate supermarketurile, hipermarketurile È™i magazinele de profil din È›ară, din cele 8 magazine Farmec È™i 22 de magazine Gerovital, din magazinul în franciză din PiteÈ™ti, precum ÅŸi online, pe www.farmec.ro.

Recent, Farmec a relansat apele micelare Gerovital într-un format nou de ambalaje reciclabile, în varianta de 400 ml.

Farmec este un producător de cosmetice cu capital 100% românesc. În martie 2021, reÈ›eaua de magazine de brand deÈ›inute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, BraÈ™ov, Sibiu, Târgu MureÈ™ È™i TimiÈ™oara, 22 magazine Gerovital care se găsesc în BucureÈ™ti, BraÈ™ov, ConstanÈ›a, Cluj-Napoca, TimiÈ™oara, Craiova, PloieÈ™ti, Suceava, IaÈ™i, Piatra NeamÈ›, GalaÈ›i, Oradea, Sibiu, Târgu MureÈ™ È™i Râmnicu Vâlcea.

Citeste si:
Decathlon lansează un nou portofoliu de produse și dezvăluie noul logo al brandului 
Decathlon lansează un nou portofoliu de produse și dezvăluie noul logo al brandului 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Farmec relansează gama Gerovital Sun cu noi formule de cremă cu protecÈ›ie solară