Lectură de 2 minute

12 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Farmec relansează apele micelare Gerovital cu ambalaje reciclabile, în varianta de 400 ml

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul român de cosmetice Farmec anunță relansarea apelor micelare Gerovital într-un format nou de ambalaje reciclabile, în varianta de 400 ml, potrivit unui comunicat de presă.

„Apa micelară a devenit un produs must have din trusa noastră de cosmetice, este una dintre cele mai des folosite produse în rutina de zi cu zi. Pentru clientele noastre și din grijă pentru mediu, am lansat noul format de ambalaje pentru apele micelare Gerovital. Ambalajele cu gramaj de 400 ml oferă îngrijire delicată pentru o perioadă mai lungă, venind în completarea schemelor de tratament oferite de fiecare gamă în parte. Decizia schimbării ambalajelor urmărește și un trend de consum, este mai avantajos din toate puncetele de vedere pentru clientele noastre să achiziționeze produsul preferat într-o cantitate mai mare”, a explicat Claudia Pălăcian, manager de produs în cadrul companiei.

Pentru tenul normal, specialiștii Gerovital recomandă Apa Micelară cu Ulei de Trandafir Sălbatic (400ml), din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look.

Pentru tenul mixt și normal, Apa Micelară Poliplant Microbiom Protect (400 ml) din gama Gerovital Plant, cu 96% ingrediente de origine naturală.

Pe tenul uscat și sensibil se poate folosi Apa Micelară cu Albăstrele și Juvinity (400 ml) din gama Gerovital H3 Classic.

Pentru tenul uscat, mixt sau normal se recomandă folosirea Apei Micelare Hyaluron C (400 ml) din gama Gerovital H3 Hyaluron C.

Apele micelare Gerovital pot fi achiziţionate din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, din cele 8 magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital, din magazinul în franciză din Pitești, precum şi online, pe www.farmec.ro.

Farmec este un producător de cosmetice cu capital 100% românesc, care comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

Citeste si:
PepsiCo România investește peste 2 milioane de dolari în panouri fotovoltaice  
PepsiCo România investește peste 2 milioane de dolari în panouri fotovoltaice  

În martie 2021, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec relansează apele micelare Gerovital cu ambalaje reciclabile, în varianta de 400 ml