Lectură de un minut

29 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Lanțul românesc de retail Diana se extinde și deschide al treilea magazin de anul acesta

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul românesc de magazine Diana, înființat de familia Crăciunescu, a deschis a treia unitate de anul acesta, în Drăgășani și ajunge, astfel, la 65 de locații în țară.

Magazinul deschis la începutul acestei săptămâni în Drăgășani este cel de al treilea inaugurat de la începutul acestui an și, totodată, a treia unitate din localitate.

Cu o suprafață de vânzare de 500 de metri pătrați, noul magazin are circa 8.000 de produse alimentare și nealimentare, zonă de fructe și legume și un corner in store Diana Gourmet, care oferă o selecție de produse premium și bio.

Echipa magazinului nou deschis este formată din 22 de persoane.

Rețeaua de retail românească Diana, prezentă pe piață de peste 29 de ani, are magazine în șase județe - Vâlcea, Gorj, Argeș, Olt, Dolj și Dâmbovița și peste 670 de angajați.

Retailerul vâlcean Diana este unul dintre puținii jucători români de pe piață. Afacerea de producție de carne și preparate din carne a familiei Crăciunescu a început să activeze din 1991, având ca principal obiect de activitate comercializarea produselor alimentare și nealimentare. Compania românească a generat în 2019 o cifră de afaceri de 378 de milioane de lei.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lanțul românesc de retail Diana se extinde și deschide al treilea magazin de anul acesta