Lectură de un minut

05 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Diageo a lansat încă o băutură fără alcool: Captain Morgan Spiced Gold 0,0%

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Diageo a anunțat lansarea Captain Morgan Spiced Gold 0,0%, o alternativă fără alcool la Captain Morgan Original Spiced Gold. Băutura va fi lansată în Marea Britanie începând cu luna septembrie, urmată de Estonia, Lituania și Letonia în cursul acestui an, înainte de a fi lansată în întreaga Europă în 2024.

Noua băutură se alătură portofoliului existent de băuturi fără alcool al Diageo, care cuprinde Guinness 0,0%, Tanqueray 0,0% și Gordons 0,0%, și este prima din gama de băuturi spirtoase închise la culoare, potrivit ESM.

Aproximativ jumătate dintre persoanele (49,6%) din Marea Britanie, cu vârsta legală de consum de alcool până la 24 de ani, încearcă să își modereze consumul de alcool, potrivit datelor Kantar Alcovision.

„Odată cu revenirea romului ca băutură preferată și cu creșterea pieței globale a băuturilor spirtoase fără alcool, Captain Morgan 0,0% este perfect plasat nu numai pentru a răspunde cererii în creștere, ci și pentru a oferi o nouă alternativă celor care caută să-și modereze consumul” a declarat Samori Gambrah, director de branding al Captain Morgan.

Caracteristicile aromelor condimentate

Captain Morgan Spiced Gold 0.0% are un parfum cu aromă de condimente și caută să atragă ocazii de consum "mai ușoare, mai optimiste".

Dezvoltată de echipa de inovație a Diageo în ultimii doi ani, băutura este caracterizată de note de caramel, melasă, vanilie și condimente.

„Când am creat Captain Morgan 0,0%, am analizat peste 400 de rețete înainte de a reuși să surprindem aroma iconică de rom și condimente a Captain Morgan Original Spiced Gold, dar fără alcool”, a declarat Amanda Brown, specialist al Diageo.

Citeste si:
Fostul CEO al companiei de lactate Muller preia conducerea Tuborg România 
Fostul CEO al companiei de lactate Muller preia conducerea Tuborg România 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Diageo a lansat încă o băutură fără alcool: Captain Morgan Spiced Gold 0,0%