Lectură de un minut

04 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Cum arată șantierul Palas Campus, clădirile de birouri și retail în care Iulius investește 120 milioane euro

Anca Olteanu

Construcţia clădirilor de birouri și retail Palas Campus din Iași continuă, iar recent a fost montată pasarela care face legătura între corpurile A1 și B1. Greutatea totală a structurii pasarelei este de 123.422 de kg.

Palas Campus va avea 54.000 mp spații de office și 6.000 mp retail, care vor oferi comunității peste 5.000 de noi locuri de muncă.

Palas Campus, o sucursală a Iulius Holding, a obținut de la Corporația Financiară Internațională (IFC), membră a Grupului Băncii Mondiale, o finanțare de 72 de milioane de euro pentru construirea clădirii de birouri eficiente din punct de vedere energetic, care va fi folosită de către societăți din domeniul IT&C.

Palas Campus este una dintre cele mai ample investiții de regenerare urbană în desfășurare, în care Iulius investește peste 120 de milioane de euro, care va fi finalizată în 2022. 

Citeste si:
Producătorul de mobilă Tandem deschide cel de-al șaptelea magazin din România

Amazon va fi unul dintre chiriașii Palas Campus din Iaşi. Gigantul IT se va muta în anul 2023.

Iulius este un operator și dezvoltator de proiecte mixte de regenerare urbană din România, cu o experiență în domeniul imobiliar de peste 30 de ani. Iulius operează un portofoliu de retail de peste 300.000 m2, două proiecte mixte de revitalizare urbană (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), și trei malluri regionale (Iulius Mall Iași, Iulius Mall Cluj-Napoca și Iulius Mall Suceava), care atrag peste 68 de milioane de vizitatori în fiecare an.

Citeste si:
Heineken a lansat 2030 Brew a Better World, program global pentru strategia de sustenabilitate și încurajarea consumului responsabil de alcool

În segmentul clădirilor de birouri, Iulius exploatează 13 clădiri verzi cu o suprafață totală de peste 152.000 m2 în cadrul rețelei naționale United Business Center, unde își au sediul peste 80 de societăți comerciale, cu peste 15.000 de angajați.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cum arată șantierul Palas Campus, clădirile de birouri și retail în care Iulius investește 120 milioane euro