Lectură de un minut

12 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Marc O’Polo a deschis primul magazin din regiunea de nord-est, la Palas Iași

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Palas a adăugat în portofoliul său brandul Marc O’Polo, în premieră pentru Iași și pentru întreaga regiune de nord-est a țării. Magazinul are o suprafață de aproximativ 200 mp și propune piese vestimentare high end, atemporale, destinate atât femeilor, cât și bărbaților.

„Grație localizării în centrul orașului și gamei diverse de facilități oferite, Palas reprezintă locația ideală pentru a fi aproape de clienții noștri”, a spus Carsten Lehnen, managing director Marc O’Polo România.

Oferta magazinului este completată de încălțăminte sport și casual, dar și cu o selecție de accesorii, cum ar fi genți, eșarfe, curele și articole de sezon.

„Primul magazin al brandului din rețeaua Iulius a fost inaugurat anul trecut în Iulius Mall Cluj, iar acum a ajuns și la Palas Iași”, a spus Oana Diaconescu, head of leasing Iulius.

Fondat la Stockholm în 1967, brandul cuprinde astăzi colecțiile MARC O’POLO Modern Casual, MARC O’POLO Denim, MARC O'POLO Pure, MARC O’POLO Shoes și Accesorii MARC O’POLO, precum și cele de licențe. Sediul central, aflat la sud de München, în Stephanskirchen, aprovizionează 2.200 de magazine, parteneri de retail și de franciză la nivel internațional, în 39 de țări.

Inaugurat în mai 2012, Palas Iaşi reprezintă o investiţie de peste 310 milioane de euro. Situat în centrul Iaşului, Palas este primul proiect de tip mixed-use din România şi include: peste 270 de magazine, şapte clădiri de birouri clasa A (75.600 mp), un centru de evenimente cu patru săli premium, un hotel de 4 stele, restaurante și cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Marc O’Polo a deschis primul magazin din regiunea de nord-est, la Palas Iași