Lectură de 2 minute

19 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Cosmetic Plant lansează 6 creme noi. Produsele pentru îngrijirea tenului reprezintă 50% din veniturile companiei

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Cosmetic Plant, unul dintre producătorii locali de cosmetice, a lansat la începutul lunii aprilie șase produse noi în gama essential, acestea având ca principale ingrediente extractul de bujor, mușețel și ulei de măsline. Printre noile produse se numără cremele antirid calmante, tonifiante și nutritive și cremele cu efect de hidratare cu acid hialuronic, calmante și nutritive.

Noua lansare a companiei se concentrează asupra a două tipuri de produse: cu efect anti-aging și de hidratare.

Cel mai dinamic segment din portofoliul producătorului local este cel de Face Care, acesta reprezentând peste 50% din veniturile companiei.

„Pentru noile produse din gama essential am folosit uleiuri, extracte naturale și vitamine, toate pentru a asigura hidratare, protecție antioxidantă și pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Un exemplu în acest sens ar fi crema antirid cu bujor și acid hialuronic, unde apare combinația unică de acid hialuronic și riboză care determină stimularea sintezei de acid hialuronic atât din interior, cât și din exterior”, a declarat Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant.

Noi creme Cosmetic Plant

Așadar, cele 6 produse noi integrate în gama deja consacrată a companiei sunt: crema antirid tonifiantă cu acid hialuronic și extract de bujor, crema hidratantă cu acid hialuronic și extract de bujor, crema antirid calmantă cu extract de mușețel și vitaminele A, E și F, crema hidratantă calmantă cu extract de mușețel și alantoină, crema antirid nutritivă cu ulei de măsline și vitaminele A, E și F și crema hidratantă nutritivă cu ulei de măsline și pantenol.

Crema antirid tonifiantă cu acid hialuronic și extract de bujor și crema hidratantă cu acid hialuronic și extract de bujor sunt destinate unui ten normal.

Crema antirid calmantă cu extract de mușețel și vitaminele A, E și F și crema hidratantă calmantă cu extract de mușețel și alantoină sunt destinate unui ten sensibil. Extractul de mușețel cu proprietăți calmante și emoliente ajută la restabilirea funcționării normale a epidermei sensibile.

Crema antirid nutritivă cu ulei de măsline și vitaminele A, E și F și crema hidratantă nutritivă cu ulei de măsline și pantenol sunt destinate unui ten normal/deshidratat. Ingredientele active care stau la baza cremelor îmbunătățesc microrelieful pielii și stimulează producerea componentelor structurale ale acesteia. Uleiul de măsline bogat în acizi grași esențiali catifelează pielea și reduce pierderile de apă transepidermice.

Citeste si:
Lidl retrage de la vânzare un lot de biscuiți: aceștia ar putea conține corpuri metalice
Lidl retrage de la vânzare un lot de biscuiți: aceștia ar putea conține corpuri metalice

Produsele, disponibile online și în retail

Cele șase produse noi din gama essential nu conțin parabeni și coloranți sintetici, toate fiind testate dermatologic.

Până la sfârșitul lunii aprilie, noile produse lansate vor fi disponibile în magazinele naturiste, farmaciile independente, în reţeaua de drogherii DM DrogerieMarkt, și în shop-ul online al companiei: www.cosmeticplant.ro.

Cu o tradiție de aproape 30 de ani, Cosmetic Plant este unul dintre cei mai importanți producători de cosmetice din România. Compania a fost înființată în 1991 la Cluj-Napoca de către farmacista Ileana Mester, iar acum este condusă de fiica ei, Dr. Susana László.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cosmetic Plant lansează 6 creme noi. Produsele pentru îngrijirea tenului reprezintă 50% din veniturile companiei