Lectură de 3 minute

01 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Cora devine Carrefour: până când mai puteți comanda produse de pe cora.ro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Tranzacția anului 2023 în retail a fost preluarea Cora de către Carrefour. Până la finalul anului în curs, toate magazinele Cora vor deveni Carrefour, prin urmare, și aplicațiile online vor fi modificate. Retailerii au convenit deja ca ultimele comenzi plasate pe cora.ro să fie pe data de 17 aprilie 2024. 

 

Sursa foto: Shutterstock.com

Mai jos, mesajul integral de pe cora.ro:

Ne-am alaturat echipei Carrefour, astfel că, din 17 aprilie 2024, nu veți mai putea lansa comenzi pe platforma www.cora.ro. Vă asigurăm însă că toate comenzile plasate anterior închiderii website-ului vor fi onorate conform Termenilor și conditiilor cora.ro. De asemenea, începând cu 17 aprilie 2024, conturile cora.ro vor fi dezactivate, ceea ce va însemna că nu vor mai putea fi utilizate. De acum inainte, veți avea parte de experienșe la cumpărături în magazinele Carrefour sau pe carrefour.ro și veți beneficia de toate avantajele programului Act for Good, din aplicația Carrefour.

Deși au anunțat inițial faptul că nu vor închide nicio unitate cora sau cora Urban, francezii de la Carrefour au luat decizia de a renunța la patru dintre magazinele de proximitate ale Cora. Pratic, în perioada următoare, cele 10 hipermarketuri și 5 magazine de proximitate vor trece printr-un proces de transformare treptată.

”Câteodată, trebuie să luăm decizia de a renunța la magazinele ineficiente sau să schimbăm locația, pentru a putea explora noi opțiuni, mai potrivite cerințelor de astăzi. După o analiză riguroasă, cele patru magazine cora Urban, respectiv cora Urban Moșilor (Calea Moșilor 284), cora Urban Ștefan cel Mare (Șoseaua Ștefan cel Mare 58), cora Urban Rebreanu (str. Liviu Rebreanu 13) și cora Urban Giurgiului (Șoseaua Giurgiului 127), vor fi închise permanent. Angajații vor rămâne în cadrul companiei și vor fi relocați către alte magazine din rețeaua noastră, ulterior închiderii și fără întreruperi de activitate”, au transmis reprezentanții Carrefour.

Procesul de rebranding a început deja pentru unele dintre magazine, cum ar fi cele situate în centrele comerciale Supernova din România: București (Pantelimon, Lujerului, Alexandriei), Constanța (Brătianu), Bacău și Drobeta Turnu Severin.

Ținând cont de preluarea Cora, retailerul Carrefour precizează că 2024 va fi anul în care se va concentra pe consolidare, fortificare și integrare operațională, cu accent pe fuziunea operațiunilor și a echipelor Cora.

”Pe lângă consolidarea a ceea ce am făcut până acum, ne vom dedica eforturile proximității. Avem două formate care ne vor ajuta să susținem nevoile clienților noștri pe termen lung: Express, pentru rapiditatea și caracterul personal al unui magazin de proximitate, și Market, la intersecția dintre hipermarket și Express, cu accent pe prospețime și rapiditate. Pe măsură ce ne pregătim pentru un nou an de creștere, pe de o parte, și de consolidare, pe de altă parte, vom avansa și în ceea ce privește logistica, creând un lanț strategic care să unească zonele geografice cheie din România; depozitul logistic nou amplasat în Bacău va susține partea de est a țării cu produsele noastre, într-un lanț de aprovizionare cheie, redus în mod considerabil”, a declarat Jagoda Gwardys-Zientara, COO Carrefour România, pentru Retail.ro.

Citeste si:
Analiză Glovo: Ce deserturi comandă românii de Paște, în afară de pască și cozonaci
Analiză Glovo: Ce deserturi comandă românii de Paște, în afară de pască și cozonaci

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cora devine Carrefour: până când mai puteți comanda produse de pe cora.ro