Lectură de 2 minute

28 Feb 2024 - Interviuri și Analize

Cora Lujerului devine Supernova Lujerului: dezvoltatorul promite noi chiriași

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Toate magazinele Cora din România se transformă treptat în Carrefour, schimbându-și numele și, bineînțeles, înfățișarea. Spre exemplu, binecunoscuta Cora Lujerului va deveni Supernova Lujerului, preluând numele dezvoltatorului. 

Sursa foto: Shutterstock.com

După procesul de rebranding, Cora Lujerului va deveni Supernova Lujerului, iar magazinul Cora va fi înlocuit de Carrefour.

În plus, majoritatea chiriașilor vor rămâne, dar se vor adăuga și unii noi. Totodată, infrastrucura va fi schimbată, iar băile, zona de food court, dar și parcarea vor fi complet recondiționate.

Printre noii chiriași se numără parcul de trambuline Cyberjump în Cora Lujerului, începând cu 1 martie 2024. Cyberjump operează în prezent în 4 țări și 5 orașe din Austria, Slovacia, Ungaria și România. Parcul de trambuline și aventură din Lujerului dispune de peste 20 de zone de agrement, multe dintre ele dotate cu jocuri interactive (ValoJump, ValoClimb, Multiball, Electronic Soccer etc.) pe o suprafață de peste 2.300 de metri pătrați. Parcul oferă divertisment pentru toate vârstele, precum și petreceri de aniversare, abonamente de membru, bilete pentru grupuri școlare și multe altele.

De asemenea, Grupul Supernova și Carrefour România continuă colaborarea de succes în Supernova Pitești. O parte esențială a acordului este renovarea hipermarketului Carrefour existent, care va îmbunătăți experiența de cumpărături a clienților.

Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat. În plus, Supernova Group a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, situate în București (trei locații), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin. Aceste centre au fost ancorate anterior de hipermarketurile Cora, care vor fi preluate acum de Carrefour. Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Cora Lujerului devine Supernova Lujerului: dezvoltatorul promite noi chiriași