Lectură de 3 minute

07 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Colecții noi și promoții de primăvară în Promenada Mall. Ce găsesc românii în centrul comercial

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

La început de sezon, Promenada Mall își așteaptă vizitatorii cu cele mai recente tendințe în fashion, cu premii la shopping și experiențe care să îi inspire. 
 

Sursa foto: Promenda Mall/ Nepi

Colecțiile cuprind piese versatile, culori vibrante și țesături inovatoare. Cele mai populare piese vestimentare sunt bluzele largi, pantalonii cu talie înaltă și rochiile cu croială fluidă, toate cu un aer vesel. Culorile predominante sunt galben, verde, albastru și Viva Magenta, nuanța vedetă a anului 2023. Noile colecții Spring sunt disponibile și în magazinele din Promenada Mall.

În plus, până pe 31 martie, toți vizitatorii care fac cumpărături de minimum 1.000 lei și scanează bonurile în aplicația SPOT, pot câștiga premii constând în vouchere de cumpărături, pentru un lifestyle refreshed.

Expoziție de motociclete custom, în premieră la Promenada Mall

Pentru pasionații de motoare, stil și adrenalină, Promenada Mall găzduiește o selecție impresionantă care cuprinde unele dintre cele mai spectaculoase motociclete custom din țară, în perioada 4-19 martie, la nivelul 1. Expoziția prezintă modele unice, transformate de ateliere locale în adevărate opere de artă. Vizitatorii vor avea ocazia de a descoperi stilurile Chopper, Bobber, Cafe Racer, Scrambler, Bagger, Speed Tracker, Drag, Streetfighter, Supermoto, Rat Bike, dar și multe alte surprize.

Multe dintre motocicletele custom sunt acoperite de elemente grafice realizate manual de artiști plastici cu ajutorul pensulei sau al unui aerograf.

Printre exponate se găsește și Ambition by Lucian Irimie, o motocicletă unicat, bazată pe un Kawasaki GPX 750R, care a presupus 16.000 de ore de-a lungul a 8 ani. De asemenea, vizitatorii vor putea admira trei motociclete Harley Davidson modificate de Yyzyflow în stiluri diferite - Touring Bagger, Bobber, Chopper - dar și unTitan Sidewinder Soft Tail în stilul bobber.

Nu trebuie ratată nici motocicleta American IronHorse din colecția Crazy Garage, un exemplar unicat în țara noastră, sau creațiile extrem de îndrăznețe ale atelierului Neb1 Custom Motorcycles.

Având un design modern în linie cu arhitectura urbană din zona de nord a capitalei, Promenada Mall este situat pe Calea Floreasca nr 244-246, Sector 1 București, cu acces facil la mijloacele de transport public, într-una din cele mai moderne zone ale orașului.

Citeste si:
Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim
Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim

Promenada găzduiește peste 150 de magazine, printre care se numără branduri premium precum Coccinelle, în exclusivitate în România, LIU JO, GUESS, Musette, Intimissimi, Kultho, Bijuteria Teilor, grupuri de renume ca Inditex, cu brandurile Massimo Dutti, Oysho, ZARA, ZARA HOME, Bershka și Stradivarius, Peek & Cloppenburg, magazine pentru copii, de sport, frumusețe și timp liber. Ofertei de magazine i se adaugă o gamă largă de servicii precum Asian Vitality SPA, The BAR Salon, Salon Yvonne, Floria, Needle Atelier de retuș, ECO CLEAN, Diamond Car Wash și o varietate de servicii bancare.

Promenada Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în 17 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Colecții noi și promoții de primăvară în Promenada Mall. Ce găsesc românii în centrul comercial