Lectură de 2 minute

04 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide un nou Carrefour Express în clădirea One Cotroceni Park

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

One United Properties, investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță deschiderea unui nou magazin Carrefour în incinta One Cotroceni Park.

Sursa foto: Carrefour

Noul Carrefour Express completează paleta variată de servicii comerciale la care aceasta are acces. Formatul de proximitate de la Carrefour reprezintă o soluție ideală pentru toți cei care lucrează deja în One Cotroceni Park și care își doresc acces rapid la produse proaspete și esențiale de zi cu zi.

Situat la parterul clădirii C - Faza 2, noul magazin Carrefour Express din One Cotroceni Park se întinde pe o suprafață de 306 metri pătrați. Deschis publicului de la finele lunii august, magazinul oferă o gamă variată de produse pentru toate nevoile de cumpărături: de la fructe și legume proaspete, lactate sau brânzeturi, la produse de măcelărie, pâine și produse de patiserie proaspăt coapte în zona produselor de brutărie.

La acestea se adaugă un sortiment diversificat de produse non-alimentare pentru întreținerea și îngrijirea casei sau produse de îngrijire personală. Magazinul are disponibil și un wine corner, în care clienții sunt invitați să descopere vinuri regionale și etichete exclusive sau consacrate din programul Deschidem Vinul Românesc.

One Cotroceni Park este cea mai amplă dezvoltare de regenerare urbană din centrul Bucureștiului, unde rezidenții și chiriașii au acces prioritar la numeroase servicii. Proiectat sub abordarea holistică Live / Work / Play, complexul oferă o paletă diversificată de facilități, inclusiv zone verzi, piscină, restaurante, cafenele, baruri, diverse magazine, farmacie, servicii de curățătorie / spălătorie, birouri moderne, certificate și apartamente exclusiviste.

ONE UNITED PROPERTIES (BVB: ONE) este un investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București, România.

Carrefour România oferă clienților săi posibilități de a face cumpărături în cele peste 410 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platformele BRINGO și Glovo, disponibile gratuit în Google Play și App Store.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide un nou Carrefour Express în clădirea One Cotroceni Park