Lectură de un minut

08 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Calvin Klein Jeans a deschis un nou magazin în City Park Mall din Constanța

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Calvin Klein anunță deschiderea unui nou magazin Calvin Klein Jeans în City Park Mall Constanța prin Sarkk Srl, parte din Sarkk SA, distribuitorul exclusiv al brandului în România. Magazinul are o suprafață de 150 de metri pătrați și este cea de-a șaptea unitate din țară.

Magazinul are colecția toamnă-iarnă 2021 dedicată atât femeilor, cât și bărbaților, care se concentrează pe obiecte esențiale, cu accent pe confort și minimalism. În colecția Underwear se folosește bumbacul modern. Colecția Jeans include hanorace cu glugă, tricourile și jachete decupate.

Sarkk SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele Tommy Hilfiger, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe ro.tommy.com.

În luna noiembrie a anului trecut, Calvin Klein a deschis primul magazin din nord-estul României, în centrul comercial Palas Iași.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al Calvin Klein în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania activează în industria de modă americană. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Calvin Klein Jeans a deschis un nou magazin în City Park Mall din Constanța