Lectură de 4 minute

07 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Cadouri pentru Paște. De unde poți comanda produse inedite de la magazine românești 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Pentru a vă ajuta să vă umpleți coșurile, am adunat cele mai bune idei de cadouri pe care le poți cumpăra de la producători locali. Iată ce articole handmade, sustenabile sau inedite poți achiziționa de la magazinele românești online.  

 

Sursa foto: JESHOOTS.COM / Unsplash

Cadouri pentru femei

Borbala

Borbala Ferencz creează bijuterii și haine colorate, reciclate la propriu din gunoaie. Accesoriile sunt create din materiale care în mod normal ar fi ignorate, cum ar fi deșeurile de plastic. Bijuteriile ei sunt ușor de recunoscut datorita culorilor vibrante și a stilului jucăuș. Le puteți găsi în magazinul Band of Creators sau ferenczbobarla.com.

Verlinne.ro

Din sectorul industriei textile te poți orienta către haine de la Verlinne, un brand de modă sustenabilă din România. Magazinul online are în colecție rochii, bluze, fuste și accesorii (eșarfe, bijuterii, șaluri), salopete și pantaloni. Există și o secțiune dedicată special cadourilor, unde retailerul oferă ținute work from home, vouchere și diverse articole din in sau lână.

Molcush.ro

Dacă ești în căutare de cadouri precum un set de lenjerie de pat, cămăși de noapte, pijamale sau halate în stil kimono, aici vei găsi colecția Lunaris. Astfel de produse sunt realizate din materiale diverse (cânepă, pânză topită, bumbac, de muselină) care sunt tăiate, vopsite și brodate natural.

Saash.ro

Saash.ro comercializează doar haine românești de la designeri precum Bianca Georgescu, Diana Drăghici, Couture de Marie, Concepto, Cloche, Framboise, JOOMAY, Chemistry, Marie Nouvelle, YVY, Atelier Jamais și multe alte branduri. În plus, de aici mai poți comanda de la încălțăminte și genți până la accesorii (portofele, rucsacuri, bijuterii, eșarfe, huse pentru telefon, pentru tablete sau laptop).

Citeste si:
Deloitte Holiday Retail Survey: Românii vor cheltui mai mulți bani de sărbători, în 2023
Deloitte Holiday Retail Survey: Românii vor cheltui mai mulți bani de sărbători, în 2023

Cadouri pentru bărbați

Daniel Savu Designer

Dacă ești în căutare de cadouri pentru bărbați poți alege din portofoliul Daniel Savu Designer, o afacere care se ghidează după motto-ul made by hand for a lifetime și care s-a axat pe confecționarea de produse din piele naturală.

Atelier Nichita

Atelier Nichita este o afacere de familie, iar brandul există de peste 20 de ani. De aici poți comanda produse din piele comercializate sub motto-ul garanție pe viață. Pe site ai opțiunea de a alege curele, brățări, brelocuri și pandantive din piele naturală, lemn și aliaj de staniu. Acestea pot avea modele celtice, mitologice sau istorice.

Borealy.ro

De pe borealy.ro poți comanda cadouri pentru toate buzunarele, pentru orice ocazie, dar și cadouri de lux într-o gamă variată. Poți opta pentru cadouri business, corporate, tradiționale, cadouri amuzante, unicat, de la brelocuri, accesorii, decantoare și pâna la parfumuri, decorațiuni și obiecte personalizate. Brandul este axat pe produsele premiul și de lux, pe conceptul exclusivist și personalizarea cadourilor.

Cadouri pentru copii

Bumbu Toys

Pentru copiii care așteaptă cadouri de Paște există o multitudine de jocuri și jucării care se pot oferi în dar. Poți alege jucării artizanale din lemn de la Bumbu Toys, o afacere ecologică din Bran, unde se construiesc articole din lemn 100% reciclat și colorate cu vopsea non-toxică.

Jubi.ro

Dacă nu ai inspirație sau nu știi ce cadouri sunt potrivite pentru copii de anumite vârste, Jubi.ro este organizat în funcție de preferințe. Aici poți opta pentru jocuri și jucării educative, cărți, puzzle-uri, seturi de machiaj pentru copii sau seturi de construcție.

Avamia.ro

Pe avamia.ro găsești jucării handmade de la producători locali: iepurași, căluți, papuși, unicorni, pisicuțe și dinozauri, toate cusute manual. Sunt făcute din bumbac, pluș de bumbac, dantelă. Jucaria este umplută ferm cu puf siliconic. Aceste jucării au în jur de 26 de cm si sunt potrivite și pentru copiii de peste 3 ani.

Chocofashion.ro

Toți copiii adoră ducliurile! Iar pentru asta există multe businessuri românești care oferă delicii din ciocolată pentru sărbătorile pascale. Un astfel de exemplu este Chocofashion - ai fie cadouri personalizate, cutii cu praline, tablete de ciocolată, fie torturi sau figurine de ciocolată.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cadouri pentru Paște. De unde poți comanda produse inedite de la magazine românești