Lectură de un minut

03 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Auchan a închis restaurantul La Masă de la parterul magazinului Obor din București, singura prezență din HoReCa a retailerului

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Francezii de la Auchan, care dețin în România 213 magazine în diferite formate, au închis restaurantul La Masă de la parterul complexului comercial Bucur Obor din București, la mai puțin de un an de la deschidere. Restaurantul a fost închis pe 27 martie. 

Auchan a inaugurat pe 13 mai 2021 primul restaurant „La Masă” din București, în incinta centrului comercial Bucur Obor, după o investiție de 1 milion de euro. Cu o suprafață la interior de 280 mp, restaurantul, un concept propriu al retailerului, era gestionat de o echipă formată din 30 de angajați și dispunea de o capacitate de peste 160 de locuri, oferind clienților o gamă de peste 150 de preparate tradiționale și fast food pentru mic dejun, prânz și cină.

Spațiul îmbina conceptul de pizzerie, cu cel de restaurant cu specific tradițional românesc și o zonă de cafenea și avea și o terasă. La Masă Obor reprezintă cea de-a doua locație a conceptului, un restaurant similar fiind deschis în 2018 în galeria comercială Auchan din Baia Mare.

Până la ora publicării acestei știri, reprezentanții Auchan nu au răspuns solicitării Retail.ro de a oferi un motiv pentru închiderea restaurantului.

Auchan România are în portofoliu 213 magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri și 175 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care 166 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan a închis restaurantul La Masă de la parterul magazinului Obor din București, singura prezență din HoReCa a retailerului