Lectură de 2 minute

13 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Auchan deschide restaurantul La Masă Obor din Capitală, după o investiție de 1 milion de euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Auchan Retail România a inaugurat joi, 13 mai, primul restaurant „La Masă” din București, în incinta centrului comercial Bucur Obor. Cu o suprafață la interior de 280 mp, restaurantul, un concept propriu al retailerului, este gestionat de o echipă formată din 30 de angajați și dispune de o capacitate de peste 160 de locuri, oferind clienților o gamă de peste 150 de preparate tradiționale și fast food pentru mic dejun, prânz și cină.

Situat în incinta centrului comercial Bucur Obor, restaurantul La Masă Obor dispune de trei zone de servire: parter (110 locuri), mezanin (56 de locuri și un spațiu de joacă pentru copii) și o terasă exterioară cu o suprafață de 210 mp.

Spațiul propune o abordare multi-format care îmbină conceptul de pizzerie, cu cel de restaurant cu specific tradițional românesc și o zonă de cafenea. La Masă Obor reprezintă cea de-a doua locație a conceptului, un restaurant similar fiind deschis în 2018 în galeria comercială Auchan din Baia Mare.

În cadrul restaurantului, clienții vor putea opta pentru preparate tradiționale, 10 sortimente de pizza coaptă pe vatră în cadrul bucătăriei restaurantului, sandvișuri, deserturi, precum și un coffee corner cu sortimente de cafea Costa Coffee.

Restaurantul este rezultatul unei investiții de aproximativ 1 milion de euro care propune un concept de servire cu 3 zone distincte: pizzerie, mâncare tradițională și coffee corner.

Terasa La Masă Auchan Obor

Ținând cont de legislația în vigoare, restaurantul va funcționa în regim de autoservire și la o capacitate de 30% în interior. De asemenea, preparatele din cadrul restaurantului pot fi achiziționate la pachet sau comandate online prin platformele online Glovo și Takeaway.com.

Citeste si:
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București

Restaurantul La Masă Obor va funcționa de luni până duminică în intervalul 08:00-21:00. Programul poate suferi modificări în cazul situațiilor în care legea prevede altfel.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 59 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 50 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, retailerul are o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan deschide restaurantul La Masă Obor din Capitală, după o investiție de 1 milion de euro