Lectură de 2 minute

01 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Auchan a deschis un nou shop „O nouă viață” în București, în hipermarketul din Drumul Taberei și ajunge la 12 magazine care vând și haine purtate

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Auchan a deschis un nou shop „O nouă viață by Auchan” în București, în hipermarketul din Drumul Taberei, alături de partenerul Monique Investment, ajungând la o rețea de 12 magazine cu haine din colecțiile vestimentare din oferta Auchan, și o selecție de haine pre-purtate. Retailerul vrea să deschidă încă unul până la finalul acestui an și să ajungă la alte 12 shop-uri deschise anul următor. 

Demarat în luna februarie a acestui an, proiectul de economie circulară „O nouă viață by Auchan” este una dintre soluțiile propuse de Auchan ca parte a strategiei proprii de reducere a amprentei de carbon. Astfel, compania își încurajează clienții să cumpere haine care au mai fost îmbrăcate și să le ofere, în acest fel, o nouă viață.

Al 10-lea shop „O nouă viață” by Auchan a fost deschis pe 1 septembrie, în hipermarketul din Craiova, din cadrul Electroputere Parc. Spațiul dedicat în incinta hipermarketului este de 43 mp și oferă clienților o gamă variată de articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, iar prețurile de vânzare variază între 5-150 lei.

Articole vândute în shop-urile Auchan

Până în luna septembrie, în shop-urile „O nouă viață” deschise în incinta hipermarketurilor Auchan din 9 orașe, în parteneriat cu lanțurile de magazine LaMajole și Monique Investment, au fost comercializate peste 90.000 de obiecte vestimentare, magazinul Timișoara Nord fiind cel care a înregistrat cele mai multe vânzări. Bluzele de damă și rochiile se află în topul celor mai bine vândute articole din rețea.

Compania vizează extinderea programului și în restul hipermarketurilor din țară. Auchan și-a propus să deschidă încă un shop „O nouă viață” până la finalul acestui an și încă 12 în decursul anului următor.

În prezent, proiectul ,,O nouă viață'' este disponibil în hipermarketurile Auchan din Timișoara Nord, Oradea, Pitești Bradu, Sibiu, Craiova, Deva (deschise cu ajutorul partenerului Monique Investment) și în hipermarketurile din Cluj Nord, Târgu Mureș Sud, Pallady, Brașov Coresi și Ploiești (deschise în parteneriat cu LaMajole).

Citeste si:
Copiii, atrași de importanța mediului înconjurător: TOP cărți despre ecologie și sustenabilitate
Copiii, atrași de importanța mediului înconjurător: TOP cărți despre ecologie și sustenabilitate

În România, Auchan are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 108 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 94 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Francezii de la Auchan au înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de 5,5 miliarde de lei. Afacerile au crescut în pandemie cu 72 de milioane de lei, în timp ce profitul s-a triplat. Compania a scăpat, însă, de 403 angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan a deschis un nou shop „O nouă viață” în București, în hipermarketul din Drumul Taberei și ajunge la 12 magazine care vând și haine purtate