Lectură de 2 minute

28 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Atu Tech, investiții de 1,2 milioane de euro în noua gamă de produse de securitate sub brandul Safer 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Atu Tech, magazin online de produse de securitate și producător român de echipamente de securitate, lansează o nouă gamă de produse sub marca proprie, Safer, în urma unei investiții de peste 1,2 milioane de euro. 
 

Sursa foto: Atu Tech / a2t.rp

Noile produse Safer înglobează inovații tehnologice bazate pe inteligență artificială și algoritmi de învățare care permit crearea de scenarii inteligente de supraveghere video și contribuie la garantarea unui nivel înalt de securitate.

Portofoliul Safer include camere de supraveghere analogice, camere IP, sisteme de înregistrare DVR/NVR, videointerfoane, monitoare, sisteme de control acces, surse de alimentare și alte accesorii pentru CCTV etc.

Cele mai importante noutăți sunt la gama de camere de supraveghere IP, ce conține acum și camere cu rezoluție înaltă, 4K, camere de supraveghere și NVR-uri cu funcții inteligente.

Noile produse sunt dotate cu senzori de ultimă generație și ce permit funcții inteligente de detecție a mișcării. Tehnologia Ultra Motion Detection este acum disponibilă pe toate camerele IP SAFER din gama 2023.

În ceea ce privește sistemele analogice de supraveghere, noua gamă include camere de supraveghere cu iluminare LED, camere ce pot înregistra imagini color chiar și pe timpul nopții, cu soluții care conțin soft-uri de tip AI, Deep Learning și analiză video, ce permit o analiză mai bună a imaginii, care fac diferența între oameni, animale, autoturisme și pot face detecție inteligentă la mișcare, crescând astfel nivelul de acuratețe al alarmelor trimise și îmbunătățind semnificativ sistemele de securitate.

Produsele Safer au generat anul trecut vânzări de aproximativ 24 de milioane de lei (4,8 milioane de euro). Pentru anul 2023, Atu Tech estimează o creștere a vânzărilor de produse proprii cu circa 20%, generată de o cerere mai mare pentru echipamente de securitate, atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel office sau comercial.

Atu Tech a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 80 de milioane de lei, în creștere cu 27% față de anul anterior.

Citeste si:
Cifrele înregistrate de Lenovo în T3 2023/24: care au fost principalele motoare de creștere
Cifrele înregistrate de Lenovo în T3 2023/24: care au fost principalele motoare de creștere

Atu Tech, magazin online de produse de securitate și producător român de echipamente de securitate, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 16,2 milioane de euro (80 milioane lei). Magazinul online, înființat în 2011, are sediul în Sibiu și comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti-incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie etc. Atu Tech dispune de o rețea de peste 1.000 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Atu Tech, investiții de 1,2 milioane de euro în noua gamă de produse de securitate sub brandul Safer