Lectură de 2 minute

25 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ahold Delhaize anunță lansarea unui hub de tehnologie în București: AD/01. Prin această lansare, compania își propune să atragă peste 250 de specialiști în domeniul tehnologic, pentru a dezvolta inovații în experiența și serviciile oferite clienților pentru brandurile europene care fac parte din grupul Ahold Delhaize. 

Sursa foto: Shutterstock.com

AD/01 va juca un rol esențial în consolidarea grupului Ahold Delhaize, ca parte a ecosistemului digital, de date și tehnologie. Echipele din noul hub tehnologic vor fi implicate într-o gamă largă de proiecte, de la dezvoltare web și aplicații, până la suport și inițiere de proiecte strategice în domeniile eCommerce, Infra, Data, Loyalty, Core Retail și nu numai.

Acest hub tehnologic va reuni cei mai buni specialiști din domeniul IT&C pentru a dezvolta inovații care servesc consumatorilor de astăzi și de mâine, pentru toate brandurile noastre europene. Astfel, am ales să investim mai departe pe piața din România, unde avem deja o prezență solidă prin brandul nostru local, Mega Image.

Wouter Kolk, CEO Ahold Delhaize Europa & Indonezia

AD/01 își propune să promoveze o cultură vibrantă și incluzivă care reunește ingineri tehnologici. Primii angajați deja se alătură echipei locale și, conform planului, în următorii ani echipa se va extinde cu 250 de profesioniști. Procesele de recrutare au în focus piața din România, care are deja o bază de specialiști în domeniul tehnologic, recunoscută la nivel european.

Ahold Delhaize este unul dintre cei mai mari jucători din retail la nivel global în segmentul de supermarketuri și comerț online. Mărcile locale din portofoliu deservesc 63 de milioane de clienți în fiecare săptămână, atât în magazine, cât și online, în Statele Unite, Europa și Indonezia. Împreună, aceste mărci au peste 400.000 de angajați în 7.716 de magazine alimentare și de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cei mai importanți comercianți online din Benelux și Statele Unite. Brandurile Ahold Delhaize sunt în topul dezvoltării sustenabile în retail, aprovizionând în mod responsabil, sprijinind comunitățile locale și ajutând clienții să facă alegeri mai sănătoase. Dezvoltarea companiei este construită pe patru piloni principali – dezvoltarea omnichannel, creșterea sănătoasă și durabilă, investiții în oameni și consolidarea excelenței operaționale – care susțin atingerea obiectivelor și viziunea de a aduce o contribuție durabilă pentru viitor.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 975 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Oradea, Timișoara, Bacău, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image și Shop&Go. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group.

Citeste si:
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București