Lectură de 2 minute

06 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Atu Tech investește 1 milion de euro în noua gamă de produse de securitate sub brandul propriu, Safer

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Atu Tech (a2t.ro), unul dintre magazinele de sisteme de securitate din România, lansează o nouă gamă de produse de securitate sub marcă proprie, Safer, potrivit unui comunicat de presă.

Produsele din noua gamă (echipamente de securitate, supraveghere video, soluții de interfonie, accesorii CCTV, soluții de control acces, camere termale și produse de monitorizare a temperaturii) includ soluții cu specificații tehnice și inovații tehnologice bazate pe inteligență artificială și algoritmi de învățare care permit crearea de scenarii inteligente de supraveghere video și contribuie la garantarea unui nivel înalt de securitate.

Produsele Safer au generat anul trecut vânzări de aproximativ 2,4 milioane de euro.

Noile produse Safer beneficiază de o perioadă de garanție de 5 ani și au un grad mai mare de compatibilitate pentru a ușura procesul de alegere și instalare a acestora.

Dezvoltarea noii game de produse Safer a presupus investiții de un milion de euro.

Produsele Safer au generat anul trecut vânzări de aproximativ 2,4 milioane de euro. Pentru anul 2021 Atu Tech estimează o creștere a vânzărilor de produse proprii cu până la 40%, generată de o cerere mai mare pentru echipamente de securitate, atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel office sau comercial, dar și de o strategie de marketing care pune în prim-plan brandul Safer.

Atu Tech, înființată în 2011, are sediul în Sibiu și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 12 milioane de euro. Magazinul online a2t.ro comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti-incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie etc. Atu Tech dispune de o rețea de peste 1.000 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.

Citeste si:
Decathlon lansează un nou portofoliu de produse și dezvăluie noul logo al brandului 
Decathlon lansează un nou portofoliu de produse și dezvăluie noul logo al brandului 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Atu Tech investește 1 milion de euro în noua gamă de produse de securitate sub brandul propriu, Safer