Lectură de un minut

30 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Altex Marketplace, cel mai recent canal de vânzare online, anunță livrare cu taxă unică pentru clienți

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex, retailerul electro-IT, își extinde diversitatea produselor vândute și aduce prin Marketplace o varietate de produse, din categorii complementare electro-IT, vândute prin comercianții parteneri. Categoriile de produse din marketplace-ul Altex sunt jucării, sport, băuturi, home & deco, DIY, bricolaj, sanitare și produse pentru copii. În plus, clienții vor achita o taxă unică de livrare, chiar dacă produsele comandate sunt de la vânzători diferiți.

 

Sursa foto: Altex

Prin acest model, clienții nu economisesc doar din punct de vedere financiar, ci și din punct de vedere al timpului, întrucât coletele pot fi livrate în același timp, de același cuier. De partea comerciantului, acesta nu mai are grija contractului sau costurilor legate de curier, acestea fiind administrate de către Altex.

Altex Marketplace, cel mai recent canal de vânzare, adună în prezent peste 100 de selleri specialiști în categorii complementare electro-IT, având deja listate peste 30,000 de produse în platforma online. De asemenea, partenerii integrați în marketplace au la dispoziție o echipă dedicată pentru suport.

Produsele Marketplace sunt disponibile momentan exclusiv online, pe site-ul altex.ro și în aplicație. Strategia pe termen lung a Marketplace Altex este să ofere partenerilor acces la un canal.

Altex are peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn unul dintre liderii pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex Marketplace, cel mai recent canal de vânzare online, anunță livrare cu taxă unică pentru clienți