Lectură de 2 minute

03 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Altex și Media Galaxy reiau campania „1 din 100 de cumpărători primește toți banii înapoi”

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex reia campania ”1 din 100 de cumpărători primeste toti banii inapoi” în perioada 4 – 24 mai. Posesorii de cont client Altex și Media Galaxy vor avea 1 șansă din 100 de a obține toți banii înapoi, pentru toate achizițiile realizate, indiferent de suma cheltuită. Campania se desfășoară la nivel național, atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy, dar și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația Altex.  
 

Sursa foto: Altex

În ediția precedentă, peste 1000 de clienți, posesori de cont Altex sau Media Galaxy, au fost desemnați câștigători și au primit valoarea integrală a tuturor cumpărăturilor realizate în perioada campaniei sub formă de vouchere. Valoarea totală a premiilor oferite de Altex și Media Galaxy a fost de peste 1.256.853 lei.

În campania , ”1 din 100 de cumpărători primește toți banii înapoi” sunt eligibile doar persoanele fizice care au cont de client, pe site sau în aplicație. Tragerea la sorti va avea loc pe 9 iunie, iar in 28 iunie, vor fi acordate voucherele clienților desemnați câștigători.

Cumpărătorii nu sunt înscriși automat în campanie, ci este nevoie ca aceștia să se autentifice în contul client și să își exprime acordul, la momentul cumpărăturilor.

În magazinele fizice, la casele de marcat, clienții se pot autentifica prin scanarea codului QR disponibil în aplicație, astfel, cumpărăturile realizate vor fi vizibile în contul de client.

Aplicația Altex simplifică toate procesele, oferind într-un singur loc documentele necesare clienților, de la facturi, istoricul tranzacţiilor, suport clienți, 2x diferența și până la servicii de retur sau service. Prin intermediul aplicaţiei, experienţa de navigare şi cumpărături a clienţilor devine una mai simplă, mai rapidă şi mai plăcută.

Regulamentul campaniei și mai multe detalii sunt disponibile aici.

Altex este unul dintre liderii de pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex trecut de la importul de televizoare la comerțul de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia.

Citeste si:
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex și Media Galaxy reiau campania „1 din 100 de cumpărători primește toți banii înapoi”