Lectură de 2 minute

16 Mar 2023 - Știri și Noutăți

A doua ediție a proiectului „Pedale Salvatoare.” Carrefour și Asociația Pastel donează scaune rulante electrice

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cu sprijinul Carrefour România, în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului „Pedale Salvatoare”, Asociația pastel achiziționează și donează scaune rulante electrice pentru persoane cu dizabilități locomotorii, pentru a facilita accesul lor la un mijloc de deplasare mai eficient și a creşte semnificativ gradul de autonomie și independență a acestora.

Sursa foto: Carrefour

Beneficiarii scaunelor rulante vor fi persoane cu dizabilități locomotorii din cadrul Asociației Conil, Asociației de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic România (ASCHF-R), membri ai familiilor angajațiilor Carrefour, dar şi alte persoane vulnerabile, care nu au posibilitatea materială să îşi achizitioneze un astfel de echipament şi care se pot înscrie în proiect prin completarea formularului de înscriere, până la data de 19.03.2023, ora 18:00.

Numărul persoanelor cu dizabilități locomotorii este copleșitor. La finalul anului 2022, Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii și Adopții din cadrul Ministerului Muncii şi Protecției Sociale a comunicat un număr de 207.506 persoane cu dizabilități motorii.

Selecția beneficiarilor finali va fi realizată pe baza unor criterii bine definite precum certificatul de dizabilitate locomotorie, venitul lunar, să nu dețină un alt scaun cu rotile electric și să aibă capacitatea de a folosi acest tip de scaun.

Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat pe pagina web a organizatorului, accesând acest link.

Scaunele electrice sporesc calitatea vieții comparativ cu scaunele cu rotile clasice prin durabilitatea lor și avantajul controlului electronic.

Echipamentele care vor fi donate au o garanție de utilizare de minimum 10 ani, iar furnizorul asigură servicii de service, în cazul în care acestea se defectează.

Carrefour România oferă clienților săi posibilitatea de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 400 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platformele BRINGO și Glovo, disponibile gratuit în Google Play și App Store.

Citeste si:
Producătorul Cocorico pregătește 30 de produse din carne de pui ready to cook și ready to eat
Producătorul Cocorico pregătește 30 de produse din carne de pui ready to cook și ready to eat

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  A doua ediție a proiectului „Pedale Salvatoare.” Carrefour și Asociația Pastel donează scaune rulante electrice