Lectură de un minut

14 Jun 2023 - Știri și Noutăți

5 to go a lansat o nouă gamă de produse în retail

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lanțul de cafenele 5 to go a lansat o gamă de siropuri „For Home”. Noile produse sunt disponibile în cinci arome: coconut, vanilla, salted caramel, caramel si irish cream. 

Sursa foto: 5 to go

„Încercăm zi de zi să ducem experiența 5 to go cât mai aproape de clienții noștri chiar și atunci când nu sunt într-o cafenea 5 to go. Din dorința aceasta a apărut siropul de 50 ml FOR HOME! Însă acest “FOR HOME” este de fapt, în geantă, în ghiozdan, în mașină , în rucsac sau oriunde îți imaginezi tu sau prietenii tăi!”, a scris Radu Savopol, pe pagina sa de Facebook.

Recent, lanțul de cafenele 5 to go a lansat un alt produs în retail. Este vorba despre primul ice coffee frappe UHT la litru din România, dedicat consumului for home sau for office.

Produsul vine cu un design nou, cu mai multe componente de comunicare menite să atragă consumatorul.

Planurile 5 to go pentru acest an includ dezvoltarea rețelei de cafenele 5 to go prin deschiderea a 150 de unități noi, dar și diversificarea portofoliului de produse pentru zona de retail, astfel încât să se adreseze unei game cât mai variate de gusturi ale consumatorului modern, incluzând opțiuni fără zahăr, bio, vegane sau fără gluten.

5 to go a luat naștere în 2015, iar în prezent se apropie de pragul de 500 de unități, fiind unul dintre cele mai mari lanțuri de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  5 to go a lansat o nouă gamă de produse în retail