Lectură de 2 minute

15 Feb 2023 - Știri și Noutăți

5 to go în Carrefour: ce produse din cafenea găsim la raft

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

5 to go lansează un parteneriat alături de Carrefour prin programe și inițiative naționale pe termen lung. Această colaborare se concretizează prin prezența la raft în hipermarketurile Carrefour a produselor din gama 5 to go dedicate segmentului de retail, prin deschiderea a 11 locații sub denumirea oficială de Coffee Corner 5 to go și a cafenelelor din zona de snacking a magazinelor Carrefour. Trei dintre aceste locații au fost deschise la finalul anului trecut, iar alte cinci se află în curs de inaugurare, în patru orașe din țară.

Sursa foto: 5 to go/ Carrefour

Printre produsele 5 to go listate la raft în cadrul magazinelor Carrefour se numără și sortimentele ready to drink pe bază de cafea, capsulele compatibile Nespresso, cafeaua IBRIK, gama de siropuri de 250 ml cu diverse arome și 5 to go VIWA Vitamin Water, fiind vizată, astfel, extinderea disponibilității produselor pentru acasă către un număr cât mai mare de consumatori dornici să le achiziționeze într-un mod facil.

Inițiativa lansată alături de retailerul francez răspunde cerințelor pieței, acestea fiind evidențiate de studiul recent realizat de către Reveal Marketing Research pentru 5 to go, în luna ianuarie a acestui an. Potrivit studiului, 83% dintre respondenți își doresc să găsească produse 5 to go și în afara cafenelelor. Studiul a fost realizat prin metodologia CAWI (chestionare autoaplicate online), pe un eșantion reprezentativ național de 1.003 persoane și subliniază nevoia de a diversifica modalitățile de acces la produsele 5 to go, pentru a răspunde atașamentului consumatorilor față de brandul preferat.

Planurile 5 to go pentru acest an includ dezvoltarea rețelei de cafenele 5 to go prin deschiderea a 150 de unități noi, dar și diversificarea portofoliului de produse pentru zona de retail, astfel încât să se adreseze unei game cât mai variate de gusturi ale consumatorului modern, incluzând opțiuni fără zahăr, bio, vegane sau fără gluten.

5 to go a luat naștere în 2015, iar în prezent se apropie de pragul de 500 de unități, fiind unul dintre cele mai mari lanțuri de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

Carrefour România are peste 400 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platformele BRINGO și Glovo, disponibile gratuit în Google Play și App Store. Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operațional SRL și Supeco Investment SRL.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  5 to go în Carrefour: ce produse din cafenea găsim la raft