Lectură de 2 minute

29 Mai 2023 - Știri și Noutăți

1uniFEST: Eveniment organizat în parcul IOR de Ziua Copilului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Nestlé Romania lansează invitația către toți copiii din București să vină la 1uniFEST, evenimentul organizat de Itsy Bitsy pe 1 iunie în Parcul Al. I. Cuza (IOR), în zona delimitată de străzile Baba Novac, Câmpia Libertății, Liviu Rebreanu.

Sursa foto: Nestle

Nestlé a pregătit pentru copiii mici și mari o sumedenie de distracții, produse și premii vesele, în cadrul unor concursuri menite să aducă bucurie și să contribuie la educația alimentară a celor mici și a părinților lor.

Astfel, în zona parcului din dreptul străzii Baba Novac, veți găsi terenurile de joacă Nestlé, care sunt numerotate 19, 20 și 21, în culoarea verde, pe această hartă.

Copii vor putea participa la o competiție de tras cu praștia la panou, jocuri de memorie, dar și jocuri care să îi ajute pe cei mici să își exprime preferințele în bucătărie prin intermediul NutriPorției. Acest ghid le arată copiilor și părinților ce opțiuni ar avea pentru o dietă echilibrată și completă.

Pentru iubitorii de animale, avem standul PURINA unde vor avea loc demonstrații de dresaj canin, iar cei mici vor putea să învețe cum să aibă grijă de animaluțele lor de companie. Pentru prichindei, Nestlé Baby&Me a pregătit ateliere de colorat și o zonă de picnic și relaxare la umbra copacilor din parc. Așadar avem activități pentru toate preferințele și pentru toate vârstele.

Copii și părinți sunt așteptați pe 1 iunie, de la ora 09:00, în Parcul Al. I. Cuza, latura dinspre strada Baba Novac.

Grupul Nestlé este prezent în România din 1995, printre brandurile din portofoliul său numărându-se NESCAFÉ, Nespresso, Nesquik, Chocapic, KitKat, Lion, JOE, After Eight, Maggi, Purina sau NAN. În România, Nestle s-a implicat și în inițiative ecologice și de responsabilitate socială. În ultimii 3 ani companii a plantat 75.000 de copaci, care vor contribui la atingerea obiectivului de net zero emisii de carbon până în 2050.

Citeste si:
Nestlé și Danone vor încetini creșterea prețurilor după ani de scumpiri puternice
Nestlé și Danone vor încetini creșterea prețurilor după ani de scumpiri puternice
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  1uniFEST: Eveniment organizat în parcul IOR de Ziua Copilului