Lectură de 4 minute

26 Feb 2024 - Interviuri și Analize

Târguri de Mărțișor în București. Când și unde le găsim

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie, în București sunt organizate mai multe târguri. Iată de unde puteți achiziționa mărțișoare realizate de meșteșugarii români. 

Sursa foto: Pixabay

Târg de Mărțișor la Muzeul Țăranului

Începând cu 24 februarie, Muzeul Țăranului găzduiește un târg de mărțișor. Târgul va fi deschis până pe 29 februarie, între orele 10:00 - 18:00.

Prețul biletului de intrare la târg costă:

  • adulți – 12 lei;
  • pensionari – 6 lei;
  • elevi și studenți, posesori ai cardului Euro 26, în vârstă de până la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau ușor – 3 lei.

Bilete online pot fi achiziționate de pe booktes.com.

Târg de Mărțișor la Muzeul Satului

Începând cu 26 februarie, și Muzeul Satului găzduiește un târg de mărțișor, cu produse lucrate manual de către artizani români.

”Târgul cu tâlc” din Șos. Kiseleff nr. 28-30 este deschis de luni până duminică, între orele 9:00-17:00, până pe 3 martie 2024.

Târgul LOTT - Romarta

Mărțișoarele și cadourile de la Târgul LOTT, simbolice, handmade, valoroase, artistice, sculptate sau de pluș, pot fi achiziționate de la standurile celor 40 de expozanți, direct din centrul Bucureștiului!

Târgul LOTT din Calea Victoriei 32-34 /BRD Universitate ( colonada) va fi deschis pe 2 și 3 martie, între 11:00 și 19:00.

Citeste si:
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului

Intrarea pentru vizitatori este gratuită.

Târgul de la ARTHUB - Dichisar

Între 3 și 4 martie, Târgul de Mărțișor la ARTHUB este evenimentul cu care demarează seria de expoziții cu vânzare de artă și design din anul 2024 la ARTHUB Bucharest (Str. Gen. Constantin Budișteanu nr.10 sector 1).

Târgurile de la ARTHUB sunt curatoriate ca evenimente de artă ce pot fi vizitate împreună cu întreaga familie și trăite ca experiențe culturale complete, multisenzoriale, implicate și responsabile social.

  • Aici găsești lucrări de artă, desen, ilustrație, serigrafie, ceramică, sculptură, bijuterie, creații vestimentare, obiecte de marochinărie, carte, obiecte decorative, obiecte artizanale precum lumânări, săpunuri, aranjamente florale și câteva standuri cu bunătăți.

În mod special, ediția de Mărțișor a târgului prezintă o ofertă variată și bogată de mărțișoare, bijuterii și obiecte artistice de mici dimensiuni ce pot fi oferite în dar cu ocazia începutului primăverii, numitorul comun al tuturor acestor obiecte fiind originalitatea și autenticitatea.

  • Târgul se desfășoară la interior în cele două săli și în curte.
  • Accesul la târg este liber dar sunt încurajate donațiile pentru centrul cultural ARTHUB Bucharest.

Târg de mărțișor la Sala Dales

De Dragobete până la Mărțișor, timp de 7 zile, în perioada 24 februarie - 1 martie 2024, sunteți așteptați la Sala Dalles (București, Bd Nicolae Bălcescu nr. 18), în fiecare zi între orele 10:00 și 20:00.

Intrarea este liberă!

Veranda Mall

În perioada 9 februarie - 10 martie are loc Târgul Mărțișorului la Veranda Mall, unde poți descoperi toate colecțiile și modelele colorate de mărțișoare.

Târgul „Poftim din România - Mărțișor de București: Gusturi și Meșteșuguri Românești”

Târgul de Mărțișor de la Piața Sudului va fi deschis din 01 până pe 3 martie 2024, între orele 09.00-19:00, iar în ultima zi, 3 martie 2024, programul va fi de la ora 09:00 până la ora 16:00.

Producătorii au ales să dea startul primăverii reunindu-se în sectorul 4 al capitalei, la Piața Sudului, unde vă invită să descoperiți autenticitatea și frumusețea meșteșugurilor românești. Aici veți fi întâmpinați de o atmosferă plină de veselie și culoare, pregătită să vă încânte simțurile și să vă deschidă inima către frumusețile primăverii. Cei prezenți vor putea admira și achiziționa cele mai frumoase și autentice mărțișoare, creații handmade ale unor artizani pricepuți, ii confecționate cu măiestrie și talent de meșteri populari, precum și diverse obiecte sculptate în lemn.

Vizitatorii se vor bucura de o ofertă variată, având posibilitatea de a degusta și achiziționa preparate din carne, lapte, fructe și legume, dulcețuri, gemuri, sucuri, siropuri, uleiuri presate la rece, produse de patiserie, produse apicole, țuică și vin, obținute de producătorii români prin valorificarea materiei prime locale.

Alte târguri de o zi:

Tot în luna iubirii, Meli Melo a dat startul campaniei Meli Mărțișor, cu oferte speciale la mărțișoare pentru toate gusturile.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Târguri de Mărțișor în București. Când și unde le găsim