Lectură de 2 minute

29 Dec 2023 - Interviuri și Analize

Noi locuri de muncă și noi depozite: ce planuri are Freshful by eMAG începând cu 2024

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Freshful by eMAG a început anul 2023 în forță, ajungând aproape de finalul anului să recupereze în linii mari aproape toată investiția. De asemenea, primul supermarket 100% online are planuri mari pentru 2024. Iată ce detalii a oferit, pentru retail.ro, Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

Sursa foto: Fresful

„Pentru noi, 2023 a fost un an bun, marcat de creștere, dat fiind faptul că am dublat cifra de afaceri și am devenit principalul jucător din sectorul de retail online în București. Spre deosebire de momentul de început, când aveam câteva sute de comenzi pe zi, acum livrăm câteva mii de comenzi” a declarat managerul general al Freshful.

Ce planuri are Freshful pentru 2024?

Compania are mari așteptări, dar și planuri pe măsură începând cu anul următor. În principal, retailerul a trasat deja două direcții în ceea ce privește planul pentru 2024: creșterea accelerată și profit.

„Creșterea accelerată vine în contextul în care, în România, procentul ocupat de retailul online este în continuare foarte mic, astfel că vedem aici un potențial bun de dezvoltare. Oamenii sunt deschiși la acest mod de a-și face cumpărăturile și ne bazăm că vor păstra acest apetit și pentru 2024, când poate vor fi mai atenți cu resursele lor, atât financiare, cât și de timp”, a mai spus Andrei Popescu.

Planuri de extindere în 2024

Potrivit reprezentantului companiei, în câteva luni, Freshful va amortiza investițiile făcute până acum, ceea ce le-a întărit convingerea că modelul de business ales de ei este unul care le va oferi rezultate pe măsură și o evoluție accelerată.

Focusul rămâne în continuare București, unde mai e loc de cel puțin două depozite noi zone strategice ale orașului, care ne vor permite să ajungem rapid la clienții noștri. Avem deja conceptul aproape gata pentru cel de-al doilea depozit, așadar urmează să găsim zona cea mai potrivita, urmând ca în a doua parte a anului 2024 să începem primele amenajări. Vizăm ca în 2025 să deschidem al doilea depozit Freshful by eMAG” a conchis managerul general Fresful by eMAG.

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din România, și oferă clienților săi o gamă variată de peste 18.000 de produse alimentare și băuturi de larg consum, de la partenerii și producătorii locali. Freshful livrează din depozitul propriu cu temperatură controlată, folosind mașini frigorifice, până la ușa clientului, 7 zile din 7. În primii 2 ani de activitate, Freshful by eMAG a livrat peste 1,1 milioane de comenzi cu ajutorul a 400 de livratori. 3 din 4 clienți Freshful by eMAG sunt abonați ai serviciului Genius, beneficiind de livrări gratuite în funcție de valoarea comenzii și de reduceri exclusive.

Citeste si:
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG
Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Noi locuri de muncă și noi depozite: ce planuri are Freshful by eMAG începând cu 2024