Lectură de 3 minute

08 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Nu știi ce să gătești de Crăciun? Peste 30 de rețete noi pentru sărbători pe Freshful by eMAG

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

 Anul acesta, oamenii au fost mai deschiși către gătitul acasă, tendință remarcată și de Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online din România, care a ajuns la peste 50.000 de accesări ale secțiunii de rețete la numai două luni de la lansarea acesteia. Secțiunea are în prezent peste 200 de rețete din diverse categorii, iar toate rețetele au fost accesate cel puțin o dată de utilizatorii platformei. 
 

Sursa foto: Freshful by eMAG

În primele două luni de la lansare, în topul celor mai cumpărate rețete au fost ficăței de pui, urmat de spaghete carbonara, chiftele de curcan cu sos de ciuperci by Radu Dumitrescu, pui cu sos alb și ciuperci, dar și brioșe aperitiv cu șuncă și ciuperci.

Ne-am propus să facem cumpărăturile cât mai facile, tocmai de aceea am lansat și secțiunea de rețete, unde clienții noștri găsesc inspirație pentru gătit, indiferent de momentul din zi: mic dejun, prânz sau cină. Am dezvoltat această secțiune în așa fel încât să fie ușor de utilizat, astfel că am integrat funcționalități prin care clienții își pot face rapid lista de cumpărături în funcție de preparatele pe care le aleg. Iar ca să ajutăm clienții să țină bugetul familiei în control, am integrat pentru fiecare rețetă și un calcul raportat la costul mediu per porție.

Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG

Secțiunea este actualizată constant cu rețete noi, astfel că până în prezent a ajuns la 200 de rețete din diverse categorii: mic dejun, aperitive, salate, paste, supe. Pagina este completată și de rețete sezoniere, adaptate obiceiurilor de gătit ale oamenilor. Recent au fost adăugate rețete specifice sezonului rece, cum ar fi vinul fiert, bulz cu afumătură, fasole cu ciolan sau rețete de post: salată de vinete, hummus, ciorbă de ciuperci, clătite.

În luna noiembrie, 2.31% dintre comenzile plasate de clienții Freshful by eMAG au conținut cel puțin o rețetă. Zilele din săptămână cu cele mai multe vizite în secțiune sunt, în general, vineri, joi și sâmbătă. Oamenii preferă să planifice ce vor găti în prima parte a zilei, cele mai multe vizite fiind înregistrate între orele 11 – 14, în proporție de 37% din totalul acestora, în timp ce între orele 15 - 18 se înregistrează 31% dintre vizite, iar seara, în intervalul 19-22, mai puține, doar 27%.

Pregătiri pentru sezonul festiv: peste 30 de rețete noi adăugate deja, special pentru sărbători

Freshful.ro se pregătește și pentru sărbătorile de iarnă, astfel că secțiunea de rețete a fost actualizată cu preparate specifice acestui sezon. Până acum au fost adăugate 35 de noi rețete, dintre care cozonac, sarmale, salată boeuf, ouă umplute, friptură, varză cu cârnați, diverse ciorbe sau chiar vin fiert.

Nu au fost uitate nici deserturile, preferate de români în momentele de sărbătoare. De aceea, secțiunea a fost completată cu brăduț din foietaj, tort cu ciocolată, pavlova cu căpșuni sau fursecuri Linzer. De asemenea, urmeasă să fie adăugată și o secțiune specială cu idei de aperitiv pentru masa de Revelion.

Citeste si:
Al doilea an de Freshful by eMAG: un român a comandat produse în valoare de peste 9.500 de lei
Al doilea an de Freshful by eMAG: un român a comandat produse în valoare de peste 9.500 de lei

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din România, și oferă clienților săi o gamă variată de peste 18.000 de produse alimentare și băuturi de larg consum, de la partenerii și producătorii locali. Freshful livrează din depozitul propriu cu temperatură controlată, folosind mașini frigorifice, până la ușa clientului, 7 zile din 7. În primii 2 ani de activitate, Freshful by eMAG a livrat peste 1,1 milioane de comenzi cu ajutorul a 400 de livratori. 3 din 4 clienți Freshful by eMAG sunt abonați ai serviciului Genius, beneficiind de livrări gratuite în funcție de valoarea comenzii și de reduceri exclusive.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nu știi ce să gătești de Crăciun? Peste 30 de rețete noi pentru sărbători pe Freshful by eMAG