Lectură de un minut

27 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Supernova aduce parcul de trambuline Cyberjump în Cora Lujerului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Supernova aduce parcul de trambuline Cyberjump în Cora Lujerului, începând cu 1 martie 2024. Cyberjump operează în prezent în 4 țări și 5 orașe din Austria, Slovacia, Ungaria și România.
 

Sursa foto: Supernova Group

Parcul de trambuline și aventură din Lujerului dispune de peste 20 de zone de agrement, multe dintre ele dotate cu jocuri interactive (ValoJump, ValoClimb, Multiball, Electronic Soccer etc.) pe o suprafață de peste 2.300 de metri pătrați. Parcul oferă divertisment pentru toate vârstele, precum și petreceri de aniversare, abonamente de membru, bilete pentru grupuri școlare și multe altele.

În plus față de noul brand internațional Cyberjump, Supernova Lujerului oferă o gamă largă de magazine internaționale, cum ar fi CCC, World Class, Meli Melo, DR Max Hyperpharmacy, Mesopotamia, KFC, Benvenuti, Marionnaud, dar și un magazin Carrefour recent modernizat.

Odată cu această nouă adiție, Supernova continuă strategia de a introduce noi branduri internaționale, precum și de a-și reamenaja și moderniza constant centrele comerciale. De asemenea, prin parteneriatul în plină desfășurare cu Carrefour, prin care magazinele Cora din București, Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin vor fi complet renovate, compania vizează să îmbunătățească și mai mult experiența clienților.

Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat. În plus, Supernova Group a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, situate în București (trei locații), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin. Aceste centre au fost ancorate anterior de hipermarketurile Cora, care vor fi preluate acum de Carrefour. Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Supernova aduce parcul de trambuline Cyberjump în Cora Lujerului