Salamander in Vrancea

Atunci cand alegi magazinele Salamander pentru a cumpara incaltaminte si accesorii, esti rasplatit cu sfaturi, promotii si produse de calitate create special pentru confortul tau. Brandul impus de articolele Salamander se descrie prin originalitate, produsele din colectie fiind originare din Germania, Italia sau Spania si se recomanda printr-o combinatie de linii clasice si moderne.

Durabilitatea incaltamintei achizitionate din cadrul francizei Salamander este indelungata, lucru care contribuie la aprecierea insusirilor originale ale unor colectii care se impun printr-o combinatie de stil elegant si actual.

Pentru a te convinge de popularitatea valorilor cu care brandul Salamander s-a afirmat, designerii te asteapta in magazine pentru a descoperi universul construit de acestia. Un sortiment variat de accesorii este gazduit in magazine, acestea putandu-se asota cu usurinta cu incaltamintea comercializata in magazine, astfel ca vei fi mereu in voga.

Cataloage magazine Salamander in Vrancea

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Salamander.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage magazine »

Lista completa de cataloage Salamander »

Adrese magazine Salamander in Vrancea

Adrese si informatii de contact magazine Salamander, programul de functionare si orarul de lucru Salamander pentru magazinele din Judetul Vrancea.

Salamander Focsani

Calea Moldovei, nr. 32, spatiul S13 (in interiorul complexului Promenada Mall)
Focsani, Vrancea

Lista completa magazine Salamander »

Harta magazine Salamander in Vrancea

Harta Vrancea »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Focsani »

Noutati Salamander Vrancea

OTTER DISTRIBUTION sarbatoreste 21 de ani de existenta pe piata din Romania si isi invita toti clientii sa ia parte la celebrare!

OTTER DISTRIBUTION sarbatoreste 21 de ani de existenta pe piata din Romania si isi invita toti clientii sa ia parte la celebrare!

6 Decembrie 2018 • In perioada 5 - 9 decembrie, OTTER DISTRIBUTION ofera tuturor clientilor sai reduceri de 21% la toata colectia de iarna de incaltaminte si accesorii. Campania se desfasoara la nivel national, in...

Orsay deschide a 36-a unitate in Veranda Mall

Orsay deschide a 36-a unitate in Veranda Mall

14 Februarie 2017 • Orsay, retailerul german de fashion, a inaugurat un nou magazin in Capitala, in Veranda Mall, Acesta ajunge astfel la un total de 36 de unitati in tara, dintre care opt magazine bucurestene iar...

Cum arata Veranda Mall si ce magazine gasesti in complexul din Obor

Cum arata Veranda Mall si ce magazine gasesti in complexul din Obor

28 Octombrie 2016 • Noul mall Vernada din Obor a fost deschis ieri, 27 octombrie, si adaposteste 100 de magazine distribuite pe o suprafata de 30.000 de metri patrati. In plus, dispune de o zona de 15.000 de metri...

Recomandari cataloage Vrancea

Cataloage si oferte din Vrancea »