Cum arata Veranda Mall si ce magazine gasesti in complexul din Obor

Publicat pe 28 Octombrie 2016 in Stiri si noutati

Noul mall Vernada din Obor a fost deschis ieri, 27 octombrie, si adaposteste 100 de magazine distribuite pe o suprafata de 30.000 de metri patrati. In plus, dispune de o zona de 15.000 de metri patrati cu spatii verzi. Investitia totala se ridica la 60 milioane de euro.

Cu aceasta inaugurare, Capitala ajunge astfel la noua complexuri comerciale.

Noua unitate a fost deschisa pe strada Ziduri Mosi, pe locul fostei fabrici Prodplast, la care se ajunge foarte usor cu mijloacele de transport in comun si dispune si de 1.200 de locuri de parcare gratuite.

Veranda va adaposti si un hipermarket Carrefour, inaugurat cu un concept nou, una dintre principalele atractii ale mall-ului.

Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda a declarat: "Din studiile pe care le-am realizat, raportandu-ne la o populatie de 430.000 de locuitori ce se afla in vecinatatea proiectului Veranda Mall, estimam un trafic zilnic de aproximativ 20.000 de persoane. La deschidere asteptarile ne-au fost date peste cap si exista premisele unei evolutii in acest sens. (...)De aceea estimam ca vom avea un procent mai mare de vizitatori pietonali decat alte centre comerciale. Circa 60-70% dintre vizitatori vor veni pe jos".

Printre intentiile anuntate de dezvoltatori sunt incluse inaugurarea unui targ de Craciun, dar si deschiderea unui patinoar, planificate pentru perioada viitoare.

Renumitul brand TATI, unul dintre cei mai importanţi jucatori pe piata vestimentara din Franta, a ajuns in premiera de ieri si in Romania. Cu o vechime ce dateaza de pe vreamea Razboiului Rece, TATI are in prezent 140 de magazine la nivel international. Produsele comercializate sunt: imbracaminte, incaltaminte, produse pentru casa, cosmetice, echipamente sportive.

veranda mall

Lista magazinelor din mall Veranda:

  • Fashion: H&M, C&A, LC Waikiki, Deichman, Salamander, Adesgo, TATI, CCC, Deichman, H&M, Jolidon, Ladie's Store, Lasardo Gioelli, LC Waikiki, Me 2 You, Mirano, Momento Style, Morris Alexander, Kenriz Moda Fashion, Salamander, Shoes Center, Silca, Splend'or, Tabor, Triumph
  • Foud court: McDonald’s, KFC, Toan’s, Salad Box, Mesopotamia, Oro Toro, K-Grill, Spartan
  • Banci: Banca Transilvania, BCR, Raiffeisen
  • Farmacii: SensiBlu, Catena
  • Telefonie: Arsis, Orange, Telekom, Vodafone
  • Altele: Altex, EcoClean, Sibianul, Inmedia, TUI Travel Center, Maxbet, Pepco, Diverta, Eco Clean, Floare de Colt, Gall Print, Inmedio, Kitchen Shop, Perfect Exchange, Silca, Vitamix, Tabacco Discount
  • Cosmetice si bijuterii: Sephora, Gerovital, DM, Optiblu, Diamond, bijuteria Ricardo, Bijuteria Stil, Bizzar Boutique, Diamantini

Sursa foto: facebook


Mai multe despre

Noutati, Magazine, Veranda mall, Obor, Tati, Complex comericial

Recomanda

Comentarii: Cum arata Veranda Mall si ce magazine gasesti in complexul din Obor

Cataloage si oferte